danes: kosmiči z mlekom
mali kuhar
Dušene školjke s pivom na sredozemski način
danes: kosmiči z mlekom
mali kuharBananin milkshake, dve suhi slivi pa peščica oreščkov (mandelj, oreh, arašid, lešnik)
Cinnamon Stickdanes: ovseni kosmiči kuhani v mleku
mali kuharDanes vikend zajtrk v deluxe izvedbi: šmorn z jabolki, cimetom in lešniki, prelito z belo čokolado ![]()
| aby je napisal/a: |
Danes vikend zajtrk v deluxe izvedbi: šmorn z jabolki, cimetom in lešniki, prelito z belo čokolado
|
danes: sendvič s piščančjimi prsi
mali kuhargrški jogurt, kruh b.g.
Binko83Jajce na oko, kos kruha in zeliščni čaj.
abyKos domače stare suhe orehove potice (MMMMMMMMm, mljask. Za mene prav perfektna. Ker skorja stoji kot kos lesa in jo lahko komot namočim v čaj, kjer se takoj napije slastne tekočine, v kombinaciji s katero nato doživljam pravo bombo slastnosti v usith) pri čemer sem en del skorjice namazal z ara.maslom (vam rečem prijatelji. PROBAJTE!!! BOŽANSKOOOOO) drugače pa sem imel zraven domačo skuto. Mega dobro. Košček potičke v usta, nato pa hitro skutico zraven. Eto, spet slina :D
Domač primorski kivi, domača jonagoldka, par frnikol grozdja, klementina, 1/2 trde hruške, domača skuta ter 2 žlici jogurta za sočnost in malo vode, semena/oreščki, dve žlici ovsenih kosmičev namočenih v proteinski šejk okus čoko-jagoda in obilno vmešanim cimetom + velika šalca zelenega čaja
danes: domač kruh z orehi, višnjev džem
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Milijonska juha