Jaz pa danes: polnozrnati kosmiči z navadnim jogurtom in medom![]()

Jaz pa danes: polnozrnati kosmiči z navadnim jogurtom in medom![]()
danes. ovsena kaša z medom
mali kuharFrištik pje
. Dober je bil danes ja
!!Olala. Klasika a na en činkano na drugačen način![]()
.
Rženi kosmiči namočeni v mešanico mleka in jajčka (ga je nekaj ostalo od včerejšne peke. Mimogrede je vse spečeno uspelo, kot je prijateljica porekla, ko je uničevala nežne sladice ob čaju :D) ter popečeni na teflonu.
V posebni skledi pa narezana kruška,granny smith đabolko, 1/2klementine, kivi in 1 mala suha figa + popraženi oreščki in sezam (da je bolj hrustalo) ter vse prelito s kefirjem.
EPSKO!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Ko se bo začelo BALADNO, takrat bo pa kriza....![]()
lp
P.s. Da ne bom samo smetila: kruh, puter in marmelada in bela kava. Ob nedeljah celo zajtrkujemo ![]()
danes: kosmiči z mlekom
mali kuharDanašnja dobrota pa zmaga. Sicer klasika, ali ipak. Zakaj? Ker sem, tako izgleda, končno našel THE KOMBINAJŠ za posamezni okus vseh sestavin kar je prejšne metanje v isti lonec marsikaj prekrilo in kar sem ugotovil šele v zadnjih dveh dnevih
Torej: Hruška,jabolko idared (domače, rahlo sladko), klementina (baje popularne, sedaj, ko gospod z vragom je na poti ) ter različna zmleta semena in narezani oreščki v posebni posodi z (končno spet. Po 3 dnevni abstinenčni krizi se je že začelo prihajat do delirija. Vsi ljubitelji skute itak veste o čem govorim. Drugi pa boste to še spoznali) DOMAČO TINJSKO SKUTO ( U P**** je dobra )
V čajni skodelici pa 40g vtopljenih rženih kosmičev s kefirjem in 2 malima narezanima suhima figama + dosti cimeta + ingverja.
TOP KOMBINAJŠ, sploh ker končno ločiš po okusu vso sadje, oreščki ostanejo hrustljavi celoten proces prežvekovanja, sprotno zajemanje iz posebne šalčke pa naredi zajtrk še boljši in poskrbi da ješ lepo počasi ter da sam izbereš koliko boš na enkrat zajel kosmičev.
P.S: Poskus izsušitve/zapeke skute ![]()
na vroči teflonski ponvi se je izneveril
. Sem le ugotovil, da, bo treba jajčko dodat, da lahko skuto zapečem
. No harms done, je pač bila prijetno topla med sadjem. TOPS
Danes kakijev jogurt a la OlivaB ![]()
danes: velika skodelica kave, prepečenec namazan z marmelado
mali kuharDanes:
| ežoj je napisal/a: |
Danes:
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Schwarzwald kocke

Jaffa torta