kača

Čokoladni eklerji
kača
Hvala Simona, na Žito se pa nisem spomnila!
Npahor4, žal to ni to. Bombone namreč potrebujem za izdelavo bidermajer šopka - okrog zlati bomboni, v neprozornem papirčku, na vrhu pa bo iz rdečih bombonov narejena številka 50. Je prijateljica, ki se bo pridružila v klubu abrahamovk, zelo sladkosneda, zato bo dobila takšen šopek.
tale naslov je tako splosen, da bom potegnila kar tole temo iz naftalina. Zanima me, kje v Ljubljani lahko kupim tale kuhinjski pripomocek:

Pred leti sem jo kupila nekje v BTC, mislim pa da tiste trgovine ni vec. Bolj poredko zaidem v vecje trgovske centre (in tudi nimam nobene zelje po tem) tako da bi bila zelo vesela ce mi lahko kdo pove, kje je tak "baster" videl.
Hvala za pomoc.
Rebecca, samo radovednost: kaj pa tole uporabljaš? Da bom tudi jaz ugotovila, da mi brez tega živeti ni ![]()
![]()
![]()
rebecca, a ni to kot nekakšna kapalka? Morda pa jo dobiš v lekarni.
SweetieMene tudi zanima za kaj se tale reč uporablja. Mogoče bi jo tudi jaz morala imeti, mogoče še ne vem, da jo pogrešam.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Špageti karbonara