Tole iz Hoferja imam jaz že vsaj 5 let, zelo kompaktna zadeva.
Loni Makaroni
Srbski pasulj
Tole iz Hoferja imam jaz že vsaj 5 let, zelo kompaktna zadeva.
Loni MakaroniMene pa zanima, kje bi lahko kupila Calve arašidovo maslo s koščki arašidov? Všeč mi je ker nima dodanega sladkorja in nasploh je odličnega okusa.
Hvala za vse predloge!
Cinnamon Stick| testeninca je napisal/a: |
Jaz pa ze izrdeno dolgo iscem metlo na katero samo pripnes vlazno krpico za brisanje tal, pa jo nikjer Ne dobim. Najprej sem 2 sparovi zlomila sedaj jih pa vec nimajo....
|
Upam, da nisem čisto prepozna. Danes so jih imeli v Hofer-ju.
Brisalnik prahu, ali krpe za prah 80 kosov - cena za eno in drugo - 6,99
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Mene pa zanima če kdo pozna koga ki prodaja pristno prleško meso iz tunke? Kakšna tamkjašnja kmetija morda, ker v mesnicah sem jo našla ene parkrat, pa ni bila ravno tista taprava.
Hvala za vsako info.
Kotarca| Cinnamon Stick je napisal/a: |
Mene pa zanima, kje bi lahko kupila Calve arašidovo maslo s koščki arašidov? Všeč mi je ker nima dodanega sladkorja in nasploh je odličnega okusa. Hvala za vse predloge!
|
Arašidovo maslo s koščki arašidov sem kupila v Lidlu. Ni sicer znamke Calve, je pa zelo dobro.
ForaTudi jaz imam 2 vprašanji na to temo in sicer:
- kje v LJ (ali Obala ampak tukaj dvomim, da bo kaj) je kakšna trgovinica, ki prodaja kose oz. koščke usnja ?
- kje bi kupila kakšno sredstvo..solzilec...bi imela v primeru, da me kakšen pes napade...ker sprehajam malega kužka, pa se bojim, ker na periferiji je veliko spuščenih psov...
Andreia
Andreia, za usnje malo povprašaj kakšne proizvajalce ali izdelovalce:
usnjene galanterije
sedežnih garnitur
čevljarje, tapetnike, torbičarje... se da dobiti kakšne ostanke po zmerni ceni.
Za zdaj ne vem, včasih so se pa dobili - vprašaj:
LOTAS, Ljubljana, Slomškova ulica 13
ali www.taples.si
Uspešno iskanje in pozdrav.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Andreia kot obramba bo delovalo karkoli na potisni plin (mini deodorant recimo).
OrionLady| OrionLady je napisal/a: |
Andreia kot obramba bo delovalo karkoli na potisni plin (mini deodorant recimo).
|
saj do sedaj sem včasih kar deodorant nosila s seboj
... sam ne vem, če bi dovolj pomagal...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Tortelini z bučkami in slanino