Pad Thai
Ze dolgo ni nhce nicesar napisal na to temo... pa ne da ni nicesar vec, kar bi bilo vredno pohvaliti?
No bom jaz. Za tiste, ki ste se prijazno spomnili name, ker me nekaj casa ni bilo na teh straneh in ste mi napisali, da ste me pogresali .... "hvala" s tale fotko.
Ves teden sem hodila mimo zvonckov na sliki, pa sem sele danes videla, da cvetijo ze lep cas. Vcasih je tako tudi z ljudmi. Gledamo jih, pa jih ne vidimo, poslusamo, pa ne slisimo, govorimo jim, pa ne povemo nic...
Prijazen vecer vsem!
lp lučka
Joj, Lučka, lepo! ![]()
![]()
![]()
Pomlad prihaja, juhu! ![]()
Lučka, tole je pa res prelepo. Res prihaja pomlad, danes sem šla na sprehod malo kasneje, ko je je še sijalo toplo sončece, domov sem prišla že v temi. Vmes sem uživala v prelepem zahodu in se nadihala pomladnega zraka. Prihajanje pomladi je ena res čudovita stvar.![]()
![]()
![]()
![]()
Lučka, lepo zapisano!
mejačkaLučka, lepo, da si spet tu! Prijazna punca in krasna fotka, kot so sicer vse tvoje fotke.
Jaz bi se pa rada zahvalila vsem, ki sodelujete v forumih in imate za nas, mlade in neizkušene, nasvete, ki so zlata vredni. Ravno danes sem dobila enega takih na ZS.
Mislim, da so prav forumi na Kulinariki nekaj posebnega. Receptov je namreč toliko, da je že težko dodati
kaj res novega.
Super zadeva, tale Kulinarika!![]()
![]()
![]()
Kotarca
Kako lepo, ko človek vidi prve znake pomladi!! Hvala za to fotko, pri nas niso še pokukali na plano. Uživajte na sončku, res so lepi dnevi.
181604Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo