Carbonara s krompirjevimi tortelini
| Atataska je napisal/a: |
| Pozdravljene/i!Šele pred kratkim sem odkrila forum na kulinariki in moram priznati, da tu vlada prav prijetno prijazno vzdušje. OK, se kdo poheca, ampak nobeden ne deluje žaljivo kot na kašnih drugih straneh, kjer si posamezniki skrivajoč za anonimnostjo olajšajo sikakajočo dušo. No, toliko o mojih čisto prvih vtisih tu gori. .......................................................................................
....................................................................................... Atataska |
Atataska, dobro došla na kulinariko. Drugač, a morda veš kdaj bo polna luna?
ežoj
Atataska, mislim, da je že kar realnost, da hočejo najstnice izgledati DOSTI starejše kot so. Ko pridejo k sebi in imajo za sabo nekaj izkušenj, hočejo(mo) izgledati kar se da mlade. Pa nikar ne obupaj, si čisto na ta ravi poti.
Mene so vsake toliko časa ogovorili, kot da sem sinova starejša sestra. Kar sem seveda sprejela kot lep kompliment.
Sem pogledala na koledar in če drži, bomo imeli blue moon ali drugo polno luno v mesecu 31. decembra. Pa takrat menda ja ne bo perje frčalo!
Sicer pa dobrodošla na Kulinariki!
Vanja
| Atataska je napisal/a: |
| Vendelina, hvala za odgovor. Bega me pa še ena stvar: dolžina zgornjih delov v kombinaciji s hlačami z nižjim pasom. Še iz otroštva nosim prepričanje, da morajo biti "križca" pokrita, ampak če nosim hlače z nižjim pasom, mi pogleda ven gola koža, ko se sklonim. Če spodaj nosim večjo spodnjo majico, se top naguba, skratka, nikakor ne pride lepo. Atataska |
Tako mimogrede Vendelina, a ni že čas za zimski report, zunaj je bilo zjutraj -12 stopinj ;-) V takem mrazu verjetno lahko samo debele hlače svetuješ ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeE Jernej, Jernej, a ne veš? Ko je pod -5 ženske nosijo dolge hlačke, rečejo " čipkast unterciger " ( saj ni nič posebnega, enako kot moške dolge gate, le da so obrobljene s čipko ). ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Hempy polenta