| jernej je napisal/a: |
Tako mimogrede Vendelina, a ni že čas za zimski report, zunaj je bilo zjutraj -12 stopinj ;-) V takem mrazu verjetno lahko samo debele hlače svetuješ |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom
| jernej je napisal/a: |
Tako mimogrede Vendelina, a ni že čas za zimski report, zunaj je bilo zjutraj -12 stopinj ;-) V takem mrazu verjetno lahko samo debele hlače svetuješ |
| Viva Meier je napisal/a: |
| Se mi je pa porodilo eno vprašanje, ki se mi zdi, da še ni dobilo kake konkretne pozornosti, mogoče zato, ker je variant eno malo al pa večje morje, ampak useeno- zanimajo me nohti (na rokah predvsem). Ka je kej izrazito out, kaj je fajn, kake umetniške stvaritve počnete z njimi... Naj bi se nohti ujemal barvno z neko barvo, ki jo imaš sicer na sebi- z majčko, s torbico... al je uredu če so neki čist x? Kje je meja med dolgimi nohti, ki so sexy in dolgimi nohti s katerimi zgledaš, ko kragulj al pa kakšen drug plenilec? Viva Viva Meier |
Of cose, it helps,
do sedaj sploh nisem nič skrbel, da se mi barva nohtov ujema s barvo srajce. Vseen, napake s viola barvo nisem nikoli zagrešil.![]()
tortica, pol ure manj gledaj za svoja moška, pa si privošči manikuro. Tvoja moška sploh opazila ne bosta, ne nohtov, ne tega, da nisi samo za njiju gledala naokoli ....![]()
![]()
| TORTICA je napisal/a: |
| Tole okoli pilice...ni mi še uspelo najti pilice, ki bi bila res dobra, da ne razcefra, (dopuščam, da tudi jaz ne znam prav piliti). Lahko o tem še kaj rečeš Vendelina? ker do sedaj sem uporabljala ščipalnik in pilico "za popravit" kar ščipalniku ni |
Hja, moške pač pošlješ v kak Baumax kupovat prave pile
, še opazili ne bodo, da se ti crkljaš drugje... kak ljubljanski citypark je idealna kombinacija.
Se pa tudi jaz pridružujem vprašanju o pilicah - kakorkoli pilim, gredo nohti bye-bye, sploh če uporabljam lak (tudi bazo...) Če jih ne pilim in ne lakiram, so pa ful močni.
Pa še, na koliko časa zamenjate lak? 1x/teden, vsak drugi dan?
Nasja| TORTICA je napisal/a: |
| Tole okoli pilice...ni mi še uspelo najti pilice, ki bi bila res dobra, da ne razcefra, (dopuščam, da tudi jaz ne znam prav piliti). Lahko o tem še kaj rečeš Vendelina? ker do sedaj sem uporabljala ščipalnik in pilico "za popravit" kar ščipalniku ni |
Ma tortica, ne Vendy obremenjevat, evo, takšen komplet si nabavi ( po moje se dobi v vsakem drogeria marketu ) in si boš nohte uredila tip-top:

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Burger s Kraljevo fit štručko