Trenutek resnice

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

22. apr 2009 16:15

Mene pa dejansko zanima,ali se da v parlamentu sexat?Ker našo profesorico sociologije je danes skoraj na rit vrglo,ko smo ji to povedali in je rekla,da nas vse vleče v parlament in naj kar poskusimo,pa bomo videli da se ne da...ali pač? Roncolino

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

22. apr 2009 16:28

Roncolino je napisal/a:
Mene pa dejansko zanima,ali se da v parlamentu sexat? Roncolino
Kaka faca si ti... Začetnica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

22. apr 2009 16:37

Roncolino, zakaj se pa ne bi dalo? Se da v čisto vsaki stavbi, tko voli, nek izvoli. Mulitpli O se sicer ne bo zgodil, ampak vznemirjenje bo pa vseeno. Takole na prvo žogo bi rekla, da se to da v tistih sobah za snemanje, ki so povezane z balkonom za obiskovalce. To so tisti prostori, ki so levo in desno od balkona in so v osnovi namenjeni za neposredno radijsko javljanje in za snemanje in so ponavadi prazni. Zdaj pa hitro gledat parlamentarni kanal, če bo kader kaj v tisto smer pokazal? Sicer pa, če vas bo to spodbudilo, da pogledate, kako se zakoni sprejemajo na lokaciji, potem pa kar lepo v parlament. Boste prišli kot obiskovalci, se boste javili pri vratih, potem boste šli čez metalni in eksplozivni detektor (tako, da boste bombo bolj težko postavljali) in od tam se enostavno pride na balkon in tudi v ostale prostore razen v glavno dvorano in v sobe, ki so zvočno izolirane..... Vendelina jr.

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

22. apr 2009 21:34

Roncolino je napisal/a:
Mene pa dejansko zanima,ali se da v parlamentu sexat?Roncolino

 

Vse se da... dokaj vroča sem bila jaz celo v spovednici  

Lep dan in veliko se smejte

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

22. apr 2009 21:59

a z župnikom? RadaJem

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

23. apr 2009 7:43

Simona84 je napisal/a:

Roncolino je napisal/a:
Mene pa dejansko zanima,ali se da v parlamentu sexat?Roncolino

 

Vse se da... dokaj vroča sem bila jaz celo v spovednici  

[metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek]
Ojoj Simona vsega ti pa ni treba povedat... Začetnica

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

23. apr 2009 8:27

Mi ni jasno zakaj toliko zgražanja okoli te oddaje?! Pa kaj če je oni tip zadnjič vlekel kokain in hodil na prostitutke in je tale bejba seksala v parlamentu? Mislim, pa kaj mene briga, naj delajo kar hočejo, saj to je ja njihovo življenje. A je zarad tega mene kaj manj? Pa če jim paše o tem še po TVju govorit tudi prav.

 

frina je napisal/a:

Sem komaj dočakala ponedeljek, da sem gladala oddajo v celoti.

...

Pri tekmovalki je bilo opazno koketiranje z voditeljem, in avšasto obnašanje, ki jo je najbrž tudi prineslo na tisti stol. Me pa skrbi nasilni značaj osebe, ki dela v zdravstvu, saj razen nesreče ali asmoobrambe , nimam opravičila, da bi komu zlomila nos. In še huje, tega ne bi obžalovala. Tisti seks v parlamentu, na balkonu, pa je sploh perla. Najbrž bi ne bilo težko prinesti kake bombe, ali vsaj kake  zgage, če ni nobenega nadzora.

PS Čakam na konec zasliševanja one qqš. Prav zanima me, kje pade njena resnicoljubnost.F r i n a

Me pa bolj skrbi značaj takih ljudi, ki se najprej zgražajo, potem pa v isti sapi pravijo, kako komaj čakajo da se stvar nadaljuje. A to je potem oddaja za tiste, ki si ob gledanjo bildajo ego, češ, kakšni pa so tile, jaz sem boljši od njih. A ni to malo dvolično?

 

saša

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

23. apr 2009 8:31

spagon, sociologija je resna veda in znanost, veš.

perpetua  

član od: 11.10.2008

sporočila: 338

23. apr 2009 9:09

Vendelina jr. je napisal/a:
@inteligentka: Nisem primerjala Boylove in Čepinove, pač pa sem primerjala fenomen Boylove in fenomen Čepinove. ... To pomeni, da je o njiju vsakdo nekaj slišal, ker se temu, da ne bi slišal, ne da izogniti. In smo silišali več, kot je sorazmerno njuni pomembnosti... Vendelina jr.
Jaz sem pa nadvse vesela, da sem ime Boyl ravnokar prvič slišala oz. rpebrala, o Čepinovi pa vem samo, da se gre v zvezi z njenim možem in NIČ VEČ Čeprav redno spremljam rtv, 24ur in še katero stran, sem zavestno odločena, da takih novic ne klikam... ko sem doma, pa tudi v časopisih teh zgodb ne opazim (ker ne berem časopisov Slovenskih novic, Žurnala, itd), razen na kako kolumno / komentar na to temo sem naletela v Delovih prilogah... Da se! perpetua

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

23. apr 2009 9:33

spagon je napisal/a:

Me pa bolj skrbi značaj takih ljudi, ki se najprej zgražajo, potem pa v isti sapi pravijo, kako komaj čakajo da se stvar nadaljuje. A to je potem oddaja za tiste, ki si ob gledanjo bildajo ego, češ, kakšni pa so tile, jaz sem boljši od njih. A ni to malo dvolično?

 

saša [muca]
Joj Saša ti pa res bebček. Sociologijo si imela na maturi, nekaj jo celo študirala kolikor vem, pa baje da imaš zdaj na razpolago na kile knjig s to tematiko, pa take kvasaš... Aja joj - pa ne da si si drznila povedati svoje mnenje, kar nekateri tako zagovarjajo, pa potem v isti sapi že ne več... Začetnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti