Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Vendelina jr. je samo hotela povedati, da ima tudi ona dostikrat zaupna gradiva v rokah, pa tega ne razglaša naokoli, kot tudi marsikdo drug ne... Tisti, ki pa tole naokrog razlaga, pa že ve zakaj...
Moram priznati, da si oddaje nisem ogledala (ker tehnično to ni možno). O njej sem brala in videla oglase. Me ni pritegnila. Še vedno sem pristaš teorije, da nekatere stvari ostanejo samo moje in jih nisem pripravljena deliti za noben denar (prav patetično je, koliko je nekaterim vredna resnica, ki ti lahko generalno pokvari življenje...). Bedasto!
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| ...lahko vedno kontaktira svojega odvetnika in mu da potem slednji pravni poduk, kako se kakšna zadeva, ki je zaupne narave, pa se z oznako zaupno skriva nečedno dejanje, prijavi organom, ki naj se z zadevo ukvarjajo... Vendelina jr. |
Vsak pameten delodajalec poda takšno vsebino-pogoje že v pogodbo o zaposlitvi, s katero seznani potencialnega delavca že takoj ob zaposlitvi. Če nisi pripravljen/sposoben sprejeti takšnih pogojev, je bolje, da si poiščeš drugo zaposlitev. Vsekakor pa se takšne in podobne kršitve vedno štejejo v hujšo kršitev pogodbe o delovnem razmerju in zato je možna tudi izguba delovnega mesta.
Samo toliko v razmislek. Pa to itak vsak ve, ki je prebral svojo pogodbo o zaposlitvi.
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Svoboda govora in izražanja mnenj seveda za sabo potegne to, da mora vsak govorec prevzeti odgovornost za tisto kar je rekel. Pri nas se je pa v zadnjih dvajestih letih zgodila samo prva polovica in sicer to, da smo dobili inflacijo izrekanj o vsaki zadevi in znotraj te mase je pošastno malo kvalitetnih izrekov. Velja za vsa področja življenja in za vse medije. Tisto o odgovornosti za izrečeno, za to bo pa potrebno še nekaj let. Vendelina jr. |
Se na vsej črti strinjam z napisanim
Oddajo sem pričela gledati, ker je nekaj novega in zaradi Jonasa, ki zna šov narediti vsaj kolikor toliko prebavljiv, če že ne zabaven. Pa ne vem, če bom sploh še katero. Tole odkrivanje osebnih skrivnosti mi ni nič kaj všeč. Preveč posega v intimni svet posameznika in tudi če se kandidati sami prijavijo, se mi to brskanje po njihovi intimi ne zdi zabavno.
Cila
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 14. 2009 17:48| Vendelina jr. je napisal/a: | ||
|
Trenutek resnice je pač tak, da o zaupnih podatkih ne smemo govoriti, saj menda ja vemo, kaj pomeni beseda ZAUPEN. Ali ne?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Mandljevi piškoti