Kraljevska jajčka s holandsko omako
Spagon, kako naj razmišljam o oddaji, ki je nisem videla v celoti. Sem pač tako neumna, da potrebujem kompletno informacijo, če se hočem o tem pogovarjati.
Poleg tega sem prepričana, da mi to tudi koristi. Če vidim svet samo tak, kakršen je v moji bližini, in ga poznam iz prve, no, ja, iz druge roke, je slika enobarvna, jaz pa hočem videti mavrico. Pri svojem delu in odločitvah moram upoštevati predvsem ugotovitev, ki me je vrgla čez prag zrelosti: da so so ljudje različni in da ne gledajo sveta samo na moj način. Druga zrelost je bila moja matura, izbirni predmet socilogija, ki mi je koristila bistveno več kot samoupravljanje s temelji marksizma. No, tudi s samoupravljenjem sem si nabrala nekaj delovne dobe.
PS O tej oddaji je kar nekaj ljudi hotelo vedeti moje mnenje. Blefirati se pa ne da....
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Panakota z belo čokolado in penino