kaj pa trenutek resnice z jonasom Ž. hmm kdo ima ....... za nekaj takšnega.pa lep pozdrav.![]()
hmm
kaj pa trenutek resnice z jonasom Ž. hmm kdo ima ....... za nekaj takšnega.pa lep pozdrav.![]()
hmm
Ravnokar sem malo gledala. Zdaj je na "izpovedi" ena gospa, z njo je v studiu njen mož. Pa jo sprašuje, kdaj in s kom se je dol dajala,.....pa kaj ste nori, pred celo Slovenijo, žlahto in otroci....pa ne se hecat!!!! Kaj bolj norega pa še ne!!!!
TittaO čem vi to?
ežojJao, jao...
Ežoj, nova oddaja z Jonasom Trenutek resnice na TV3. Vsak ponedeljek ob devetih zvečer.
Oddaja tipa Jerry Springer show. Takrat sem imela veliko za povedat o "debilnih" Američanih. Pa vidim, da ni problem v narodnosti, takih kalibrov tudi pri nas ne manjka.
Če bi oddajo vodil kdo drug, je najbrž ne bi gledala, zanimiva mi je zaradi Jonasa, ki je odličen voditelj. Le da tu (vsaj še zaenkrat) nekako ni prišel do izraza...
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci z grahovim pestom

Sladki rogljiči