Rižek s piščancem in zelenjavo
Naj povem, da so tudi tukaj pomembne veze in si nikar ne zatiskajte oči. Moj otrok je imel nadpovprečne IQ teste, vse pogoje glede uspeha in udeležbe na tekmovanjih. V šoli so mi povedali, da bo predlagan za štipendijo, pa ni bilo s tega nič. Še pravi čas sem se začela zanimat, zakaj ni bila hčerka predlagana, pa so se v šoli zgovarjali, da predlaga kandidate zavod, zavod pa da jih predlaga šola. Štipendije nismo dobili, dobila pa jo je hčerka ene od direktoric v našem kraju. Njena hčerka je povedala, da s svojim dobrim uspehom in brez vsakih udeležb na republiških tekmovanjih ve, da bo verjetno štipendijo lahko obdržala le kakšno leto, ampak tudi to je nekaj. Drugi primer pa je bil, ko je štipendijo dobil sošolec od mojega sina, ker je bila mati v svetu šole in tudi ni imel nobenih pogojev za štipendijo.
Upam, da se je sedaj uvedel večji nadzor, vendar vem, da v času šolanja mojih otrok ta ravno ni bil bogve kaj. Sploh pa ne v našem kraju.
GobicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Ocvrtki s sirom in salso verde