Lizzie,
si prepričana?
Nam so rekli, da državne prej obdelajo in v tem primeru, da ti odobrijo državno, se vloga za Zoisovo avtomatično zavrže.
klavdija

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Hočem reči, če nekdo, ki je talentiran, discipliniran, vztrajen...ni dobil štipendije, je najbolj pametno, da iz tega izvede nek sklep (v smislu, kaj ga ta izkušnja lahko nauči, da se drugič kaj takega ne bo več zgodilo). Ker, enkrat človek ne dobi štipendije, kdaj drugič pa morda ne bo dobil kakšne sanjske službe, za katere ima vse kvalifikacije. Pa tudi, če bo imel sanjsko službo, enkrat se bo zanesljivo zgodilo, da ga tam ne bodo ravno razumeli in podprli in se bo treba s tem soočiti. Pa marsikaj je v življenju, za kar mislimo, da nam pripada, pa se pokaže, da ni tako samoumevno. Govorim na temelju izkušenj: sama SEM dobila štipendijo za študij v tujini (bilo še v prejšnji državi, tista univerza je bila pripravljena vzeti 3 študente iz juge) pa so mene in še dva sošolca obvestili, da so nas zamenjali z drugimi 3 študenti iz juge, tremi puncami iz Beograda...In smo pač po štirinajstih dneh besnenja nekako ugotovili, da bomo pač drugače nadaljevali svojo karierno pot, ker ni, da bi se človek jokal zaradi vrča, ki je že razbit (mlad človek si te stvari lažje dopove, kot si jih dopovedo njihovi starši). Pa tudi kasneje ni šlo vse kot po maslu. Sem konkurirala za razne atraktivne službe, pa me niso sprejeli, pa tudi nekajkrat sem slišala, da imam previsoko izobrazbo in kaj-vem-kaj-še-vse...pa sem na lastni izkušnji videla, da če bom premlevala take in drugačne izgovore, bom nazadovala, namesto, da bi napredovala....in sem s takim premlevanjem zelo hitro prenehala. Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami