| TORTICA je napisal/a: |
| . Ampak, čisto mimogrede, ko nosiš poleti odprte sandale..imaš tak nožni styling tudi v službi?
Hudo, hudo me mika, da bi tudi v moji (ful resni) službi kaj takega pokazala... |

Svinjska ribica
| TORTICA je napisal/a: |
| . Ampak, čisto mimogrede, ko nosiš poleti odprte sandale..imaš tak nožni styling tudi v službi?
Hudo, hudo me mika, da bi tudi v moji (ful resni) službi kaj takega pokazala... |
Barve laka, ki naredijo lepe roke tudi, če niso so: bela, prozorna ali srebrna. Nimam težav z nohti, ob petkih jih pilim( ker je Reca rekla)![]()
in nalakiram, cepijo se mi le, če jih nisem dolgo lakirala, da ne pride do tega pa nanesem utrjevalec za nohte.
Glede ličenja pa mi je najlepše, da so svetle nežne barve, da ni tako opazno.
lp
AnamarijaSem pozabila povedat, da imam srečo z nohti in tudi s kožo na rokah - totalno neproblematičnega, lepega videza, gladka in napeta, čeprav nobenega opravila doma ne počnem z rokavicami. Mene tako motijo, pa najsi bodo celo tanke bombažne, da ne morem nič. Tako tudi wc školjko čistim brez rokavic (saj ni nikoli tako zelo usrana, da ne bi šlo le z gobico in metlico pa z nekaj čistila), enako odtoke, tudi tisto malo, kar delam na vrtu (sadim krompir in flancam solato) delam brez rokavic, tudi opeko, strešnike in deske prenašam brez rokavic, ker me delajo tako zelo nervozno...
Mamamia
mamamiaPunce ma kaj nismo šle malo mimo? Sicer WC školjko čistim z rokaviciami zaradi alergije ne zaradi drugega, drugače bi tudi školjko brez, saj sploh nimam občutka, če imam rokavice.
Ne morem si predstavljati, da bi delala njoke z rokavicami![]()
![]()
Pa sem še nekaj pozabila povedati, da kupujem najcenejši utrjevalec in lak za nohte.
Anamarija ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Pad Thai s piščancem