Bučna juha s kokosovim mlekom
| strelka je napisal/a: |
| Sama sem rada urejena (od nohtov dalje), ampak urejenost je eno, lišpanje pa drugo. Zadnje mojemu dol visi, če se lahko tako izrazim. Včasih me je prav prosil, da se ne bi mazala, ker njemu to na ženskah deluje umetno in naravnost groteskno ter grdo. In moj sploh ni nobena izjema, poznam še kar nekaj takih "čudakov". strelka |
| sara.vidmar je napisal/a: | ||
|
Meni pa "dol visi", kaj bi rekel moj moški. Če mu nebi bila všeč, sigurno nebi bil z menoj tak kot je (pa naj bo to, ko sem urejena ali pa ne). Pomembno mi je, kako se počutim jaz. In jaz se rada lišpam.. brez make up-a sem samo doma in brez make upa jaz nisem jaz. In lišpam se zato, ker se sama tako bolje počutim.
| lidka je napisal/a: |
| Definitivno mi je blizu free partnerski odnos, brez skritega PRESSURE, ker to mene zelo moti. Ko bi nekdo od mene potihoma nekaj pričakoval. Ker nisem last nikogar, jasno. In z nekom sem, ker mi je udobno in lepo v skupnem bivanju. Že to, da bi mene nekdo prosil, naj se ne naličim, bi mi prižgalo VSE RED lights v glavi... Se pa strinjam s Simono84 in Tortico. lidka [sonce] Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 04. mar 2009 10:12:59 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučna juha s kokosovim mlekom

Mehiške taco košarice