pozdravljene
mene pa zanima kako skrbite za "naravne" nohte ,ali jih imate skoz nalakirane ,hodite kam na nego in kaj z njimi počnete doma
seveda ,me zanima ali vam je izgled nohta pomemben
lp
harmonika
pozdravljene
mene pa zanima kako skrbite za "naravne" nohte ,ali jih imate skoz nalakirane ,hodite kam na nego in kaj z njimi počnete doma
seveda ,me zanima ali vam je izgled nohta pomemben
lp
harmonika
Sama imam zadnjih nekaj mesecev vedno nalakirane nohte. So mi taki bolj všeč. na nego ne hodim nikamor, urejam si jih sama doma. To je podobna reč kot kozmetičarke - veliko denarja za tisto, kar lahko sama narediš brez problemov, zato sem tudi kozmetičarko ukinila.
Lak mi traja kakšen teden, uporabljam pa nežne pastelne barve, skoraj prozorne. Tako se ne opazi, če se že malo zguli na robu. Delam v tiskarni in če bi imela vamp barve nohtov, bi se takoj poznale raze in izginjanje barve na robu nohta.
SonjaUrejeni nohti so mi zelo pomembni, se mi zdi, da odražajo neko splošno urejenost. Kot ne maram pošvedranih čevljev, ne maram neurejenih nohtov. Pri tem sploh ni pomembno, ali so nalakirani ali ne. Sama jih večinoma sploh ne lakiram, niti s prozornim lakom ne, ko pa jih nalakiram, je to kakšna svetlejša srebrnkasta barva ali morda takšna, ki potegne malo na zlato ali s kakšnim svetelčim odtenkom blede roza barve. Četudi s tem nisem v trendu, me to sploh ne moti. Nohte si večinoma strižem in pilim sama, imam veliko srečo, da so moji nohti izjemno čvrsti, nepoškodovani, lepo ravni, tudi kožica ob nohtih je vedno cela, tako da ne pomnim, kdaj sem jo nazadnej morala "obdelati" in potem odrezati.
Najljubša mi je klasična ovalna oblika nohta, a sem ob enem redkih manikiranj pri dekletih, ki se s tem ukvarjajo, ugotovila, da mi prav lepo pristoji tudi francoska manikura. Zdaj imam le polovično izvedbo te - nohti so ravno pristirženi in popiljeni, nimam pa belega roba na vrhu.
Tudi ne maram dolgih nohtov, kakšna dva milimetra čez blazinico bi bila zame idealna dolžina. A mi nohti zelo hitro rastejo in ne vem, kaj bi dala, ko bi lahko za večno ostali na zame idealni dolžini. Zdaj jih pač oblikujem zvečer pred tv ekranom, vsaj neka korist od sedenja ...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Mini potičke