Jabolka v srajčki
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| Kaj ti dečki pridejo v paru??? Začetnica |
| proxima je napisal/a: |
| Uh, meni je od čokoladic neznansko legel Mathew St Patrick (igral kifeljca loverja v Six Feet Under) ... |
Nisem nič spregledala tiste navijaške teme, se pa vsega res podrobno ne spomnim. Je toliko lepih športnikov, kdo bi se samo z nogometom ukvarjal...
In da vam povem, naš košarkar Marko Milič je sin enega takega fejst bivšega atleta (in mame atletinje, tudi fejst punce), da se ga mnoge še danes spomnimo...
Tako da, blagor nam, imamo res veliko izbiro.
Ko je pa doma nogomet, se jaz umaknem, tu in tam le pivo prinesem. Še posebej hitro, ko se sin na ves glas dere "Mati, Raul...!", mož pa momlja "Hitro bi nama jo nazaj poslal..."
Vam rečem, je zabavno tudi doma nogomet gledat.
Ampak, kot pravi Vendy, bi res bilo zanimivo gledat žogobrcarje pred, recimo, 40 tisoč ženskami...
Mamamia
mamamia
| ZAČETNICA je napisal/a: |
|
Boš fejst huda, če rečem, da ma prekratki vrat? Saj vem, saj vem-nisem popolna, povem pa lahko ne. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolka v srajčki

Kitajski kruh