Pridružujem se Natalijini razlagi, ki sem jo tudi jaz slišala. Zato sem tudi že pisala, da je zame pomembno pri tej "dieti", da se do sitega najem, ker globoki krožniki so različni. Jaz pojem toliko, da sem zares sita. Ni lažjega potem, kot zdržat do večerje. Enkrat ali dvakrat vmes popijem po dva deci vode. Bolj sem lačna dopoldan, ko se držim tega, da pojem dva sadeža. Se pa spomnim, da je pisala, mislim, da Okidoki ali ZdenkaG, da se tudi sadja lahko naješ, da nisi lačen. A nekaj drži; če pojem več sadja, popijem manj vode in kile gredo počasneje dol. Ta teden sem začela izgubljati na teži malo bolj hitro.
V soboto odhajam za en teden na morje delat (in seveda uživat drugo okolje, vreme...tudi v vodo se nameravam vreči), v nedeljo imam vodni dan in komaj čakam,da se bom naslednjo soboto stehtala, ko bom prišla domov.
Obljubljam sebi in vam, da se bom držala ločevanja, saj mi drugega ne preostane, ker bom kuhala sama. Upam, da je vreme na morju toplo, da si bom lahko nabrala vsako jutro velik šop špargljev, ki si jih bom pripravila za kosila in večerje. Le za sladico bom jedla običajne sladkosti.
Mislila bom na vas in vam vsak dan poslala morski pozdrav.
Držte se, mačke!!!