Ploščati špageti z morskimi sadeži
Če bi bila slavna oseba in bi me interjuvali, kateri je moj najljubši dan v letu, bi jim odgovorila, da 1.januar.
Res, to je zame tak super dan. Prav zdajle poteka novoletni koncert, vse je mirno, zrak je svež tudi v centru prestolnice. Vse je kuhano in pospravljeno. Vse je tako kot mora biti. Tudi na sprehod bova šla, pogedat, če so lepo počistili prizorišče silvestrovanja, pa ob Ljubljanici do Prul in počasi nazaj. Kako lepo je živeti! In kako malo je treba, da si zadovoljen in srečen!![]()
![]()
![]()
![]()
Naor, lepo si napisala.Zelo lepo! Pri meni in v meni je podobno.
mejačkaJoj, moj dan se je danes začel komaj ob devetih.Ob pol desetih kavica in
pri sosedi, nato pa kuhanje kosila.
Kar celo uro smo si vzeli danes za kosilo, in to vsi skupaj. Upam, da bo letos večkrat tako.Popoldan pa dooolg sprehod po Klestah.Rahlo je snežilo, ni bilo preveč mrzlo,ja prav lepo je bilo.Sedaj pa kulinarika,potem pa spat.![]()
limnol, iz Kamnice na Urbana? Jaz na Pohorje še danes samo gledam...
Ampak, vsakega 2. maja smo pa na pohodu na Urban .... potem pa piknik na enem prostorčku na obronkih Urbana. Da se nismo morda že srečali?
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem