Cvetačna juha s popečenim kruhom
Poznam obe gibanici. Pa tudi, kako zaiti s poti. Namesto takoj na levo in po Urbanu gor, smo zavili na desno in potem s hriba preko ceste zagledali vrh Urbana daleč proč od nas, hehe. Smo pač tri ure hodili gor namesto tričetrt. Mi gremo tja gor itak samo enkrat na leto, tradicija, zaradi katere se tudi dopusti prestavljajo.
Hm, Selnica mi je tudi znana, sploh Sp. Slemen. Da te ne bo s kolesom na teniška igrišča tam zaneslo, se hitro pri šanku ustaviš in potem ne moreš proč. Izkušnje.
Pozdrav, mamamia
mamamia
Danes popoldne pridejo k nam prijatelji in se bomo spopadli v badmintonu, nato pa druženje nadaljevali ob žaru. Komaj čakam!
JejžaVstala utrujena od moževega smrčanja, potem v miru zajtrk in kava, tačas ko sem končela kremo za šaumrole je mož posesal, potem sem brskala po internetu, napisala možu in hčeri seznam, kaj naj prineseta iz trgovine; skuhala kosilo in ajd na piknik s skupino mladih sodelavcev, potem pa naprej na večerjico k enim prijateljem; je prišel še mož za mano in je bilo ves večer prv zabavno ...
No, zdaj pa počasi spat, v nedeljo dežuram, in bo dolg dan ...
Mamamia
mamamiaTo temo "Kako potekajo naši dnevi" že dolgo nismo imele v delu.
Toda sedaj je jesen in dnevi nekoliko drugače tečejo kot poleti, posebej nam penizionistom
Jaz namreč cele dneve preždim v kuhinji pri čiščenju razno razne zelenjave za juhice, enolončnice, musake itd. Sočim sok, kuham marmelado, ajvar, ipd.
Nato celi dan pomivaš, pospravljaš .......pa kaj bi naštevala, saj poznate te stvari.
Najbolj smešno pa je dejstvo
, da sva z možem sama. Ne vem kakšen ukrep bo moral sprejeti naš minister za delo pri taki
delovni uspešnosti.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Polnjene paprike