Burito palačinke z lososom
Jaz sem pa itak usekana, 1.1. sem odprla tekaško sezono in to na golovcu, še nikoli nisem tekla pa celem snegu, romantika za dol past, včeraj sem cel dan smučala s prijateljico na Krvavcu, potem sva zavili v naš hladilnik po torto za njen rojstni dan, proslavljanje je sledilo pozno v noč, danes sem pa šla na spinning in seveda na en špancir po sončku. Mi pa absolutno manjka motivacija za se spravit v trgovino. Pa se bo kar treba, ma je dan še kar nekam dolg. Enkrat že...
Jaz sem se zadnjič prebila skozi vseh 32 strani in prav uživala v sleherni pripovedi.
Sama sem bila danes kar pridna, jutri bom pa nekaj časa posvetila svojim nohtom, lasem, koži in splošnemu počutju. Že dobrih štirinajst dni sem samo delala: rezance, piškotke, smetanovo rezino, sarme, juhe, potico itd. in gostila sorodnike, znance, prijatelje.Čeprav nisem čisto prepričana, da bo tako, saj imam novo naročilo in sicer jabolčni štrudel. ![]()
Imejte se lepo tudi vi!
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem