Ne vabi preveč, kot bi rekla Ognjič, radi pridemo, domotožja zlepa ne začutimo.....le glej, da se ne uresniči... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne vabi preveč, kot bi rekla Ognjič, radi pridemo, domotožja zlepa ne začutimo.....le glej, da se ne uresniči... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mene so danes malo pred osmo zvečer pričakali kostanji. Smo dan zaključili ob ognju na vrtu, pa malo vina in kostanjev, zdaj pa samo še malo pogledat po TV programih in via spalnica...
Še Atini:
Pri vseh teh ženskah na Kulslo se torej ponašamo s "solastništvom" naj gospodarja...saj, za vsakim uspešnim moškim stoji prava ženska...
Mammaia
mamamia| tumpika je napisal/a: |
|
Nabiram kostanje in najdem šest lepih marel, ki sn jih glih pohane zmazala. Mislim, ka mam malo sončarice, haha.
tumpika |
| lucka52 je napisal/a: |
| Jaz pa cudno gledam svojo prevec pospravljeno in spucano bajto in se mi zdi, da nekaj ni prav.Bom morala cimprej kaj zacet brskat in kuhat in pec, da se bom spet pocutila doma, zdaj se mi zdi da sem v spitalu. Lp lucka |
Pri men smo v soboto imeli družinski piknik, kako je bilo v nedeljo zjutraj sem že povedal, popoldan sva z enim kamaratom pokla na žaru še nekaj, kaj mi je ostalo od piknika, vina sva imela ravno prav.
Dragička, veš, da me zanima, kako izgleda prt po kosilu s nekaj otrok ( in odraslih ). Upam, da ni nobeden kregan ( ma mani se ti prta, ultrapasno mizo pobrišeš z vlažno krpo pa je ).
Seveda čestitke na kmetijo mladega gospodarja.
Matr, bi mogel nekak prit do tumpike, to jesen je polna čari.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Hrustljava solata