Kaj danes delamo?
| ežoj je napisal/a: |
Dopoldne bom še naprej preganjal mačka, popoldan se bom že česa domislil. ežoj |
Še vedno boljš, kot tigra ![]()
![]()
![]()
. Naslednjič pa pridi k nam po tekoče zadeve in boš le mucke sanjal, nič mačka preganjal, še manj tigra...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Ognjič Sem danes finiširala torto v podobi tvojega nicka za eno navdušeno motoristko Ognjič [vrtnica] Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 12. okt 2008 10:34:34 |
jasna 1, se mi zdi, da je iste pasme.
Ognjič: velja.
ežoj![]()
![]()
Zakaj vsi šestitate Atini sem celo temo prebrala pa nič ne najdem?
In kaj za vraga je to Absinth?
Mi smo se danes zgodaj spokali v Lj, peljali sina na antibiotik, potem šli k mojim staršem na palačinke, sedaj se pa že doma crkljamo in gledamo risanke, ki smo jih zjutraj zamudili.
Včeraj.
Dopoldne smo imeli člani ZVVZS območno združenje KK ogled Nuklearke. Sem mislu, da bom kaj novga videl ali zvedel, pa nisem nič. Pa še dopust sem imel zarad tega. Iz Nuklearke smo šli na kosilo v Hotel City v KK. Bilo je zelo prijetno druženje. Od enega kolega sem dobil vrečko jurčkov. Jao kako bo dobra juhica.
Popoldan sem lovil krta, pa mi ni uspelo. Ti zverina fardamana.
Nabavil zelje in novo posodo za kisanje.
Proti večeru je prišel kolega iz Ribnice in prav sklepate, na pir sva šla.
Danes
Ob sedmih auf in v trgovino po kruh, hrenovke, šunka pica, sir......... .
Tko kot Ežoja in kot se po slovenski folklori spodobi tudi jaz danes malo zdravim mačka po včerajšnem piru. Dopoldan sem za rekreacijo razbijal stare palete. Prav bojo prišle za treske in za podkurjavanje.
Kosilo: pečena krača od 74 kilskega pujcka, restan krompir, kuhana zeljna glava in zabeljena s pečenkino mastjo (mmmm), zelena solata.
Popoldne šiht.
MatjažKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Princeske

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom