Kaj danes delamo?
Atina, za dobrega gospodarja je zagotovo najbolj zaslužna najboljša žena, a ne![]()
![]()
![]()
.. Torej, čestitam ženi najboljšega gospodarja ![]()
![]()
![]()
| Ninja24 je napisal/a: |
| Tudi ob nedeljah mi ne pustijo spat grrrrr:), od pol 8ih do 9ih sem bila na trenigu in pridno kurila kalorije (še včerajšnje, er današnje šele zdajle bašem vase:)). Ravnokar vzela iz pečice biskvit za torto, ržen kruhek je šel pa v pečico. Medem, ko se bo pekel imam spodaj v garaži generalo čiščenje mojga motorčka (včeraj prišla po temi domov čist zmrznjena, pa se mi ni ljubilo mušjega britofa pucat). Do 12ih, ko se dvigne megla, ko štartam proti Grobniku navijat za srečneže, ki jim še ni zmanjkalo denarja za pisto :), bo glih vse tipitopi.Ninja24 |
Sem danes finiširala torto v podobi tvojega nicka za eno navdušeno motoristko ![]()
![]()
. Pa srečno pot v "lijepu njihovu" in seveda nazaj.
Tumpika, tebi pa srečno v hosti (jaz bi se kar pri tebi abonirala na te župce)...pa pazi, baje obstajajo tudi "jurčki", ki v roki zrastejo ![]()
![]()
![]()
Ognjič ![]()
Dopoldne bom še naprej preganjal mačka, popoldan se bom že česa domislil.
ežojEžoj, moj mož pa drugo pasmo mačka preganja, pa pravi, da ga glava boli. ![]()
Daj povej, a misliš da je to možno?
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Moj domači kruh

Dušeno sladko zelje