Veganske palačinke
| zima13 je napisal/a: |
| Jaz sem jih kupila otrokoma pa sta bila takoj ožuljena od tistih črnih "čepkov" ki držijo takec za čez peto. Tamali sem lani tisti trakec in čepke kar stran odrezala. A ima kdo še kakšno boljšo idejo saj tamlčku (2 leti) tisti trak tudi prav pride. Na morju pa glih ne more bit v nogavičkah v teh čevljih.. zima13 |
Meni so se tudi zdeli grdi, pa sem poizkusila obut Crockse od mojega očeta. (se je ustrelil v stopalo, pa ni imel kaj drugega obut, ja... se zgodi...).
Potem sem jih šla takoj kupit in to LILA barve, hčerkica je izbrala rumene, ex husband pa bež barve. Jaz jih obujem na hitro, ko letim v trgovino kaj iskat za vogal, pa ko nesem smeti, so mi pa super udobni in tile moji so mi zaradi barve celo všeč. Da ne govorim, da sva si s tamalo obe kupili figurice za gor, : )
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Gratinirani fuži s sirom in pršutom