Kaj bi vi vozili,kateri je vaš sanjski avto.

moj je range rover bannanna
moj sanjski( ko bom velika) bo passat karavan, črne barve in avtomatik. Trenutno pa je najin, kar "sanjski" peugeot 607, saj z njim delamo po 60.000 km na leto. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 25. jun 2008 14:55:59
Imam sicer športno Astro GTC, sveti pa se mi najbolj Mazda 7! Samo sem malo prekratka za njo Iskra
Moj sanjski avto pa bo Toyota... Lep pozdav, Anitram1
Passat variant 4motion! Poezija... pero
tudi moj sanjski avto je toyota ali pa mazdaa. v glavnem japonci... tanjaj
BMW 525d :) ( http://www.limogyor.com/limo/22.JPG )Še daleč je do tam, trenutno imam starga cliota :) NaturensGalleri
OPEL VEKTRA 2,2TDI,moževa izbira,jaz pa bi raje vozila kaj manjšega(predvsem zaradi parkiranja)ampak se privajam. kalcicl
Moj sanjski avto je Nissan Micra. Tak luštkan in mali. Pa rdeč mora bit! No, ko bom velika,... Jelenckova
Za pogledat in za noter čičat mi je za dol past Audi Q7...mmm Drugače bi pa najraje mela Peugeot 307 SW :).Sam prvo bo treba izpit narest,pa € dobit Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti