Pure svedri s paradižnikom in baziliko
He he jernej.
So tudi mene že srbeli prsti, da bi vprašala kako in kaj je s tem WRANom. Pa sem se premislila. Sem raje na klepetalnici eno rakla z družbo o tem tiču ![]()
![]()
Je pa res, da v nobeni "njegovi" temi ne zdrži dolgo, da ne bi malce "špiknil" takole med vrsticami ![]()
![]()
![]()
Pred petimi minutami sem si ogledala video o vozilih VW z vgrajeno napravo za parkiranje: poišče ti prosto parkirno mesto in potem sam bočno parkira - no sklopko, plin ali zavoro moraš sam uporabljat, volana pa se ni treba dotikat - skratka sanjsko za take voznice (in voznike), ki nam je bočno parkiranje z velikim avtom v kakšen majhen boks, nočna mora.
No sicer pa si jaz v bodočnosti želim kakšnega lepotca iz Toyotinih vrst - samo bo menda kar pri željah ostalo.
rrr| kobra 1 je napisal/a: |
Nimam sanjskega avta. Pomeni mi toliko, da pridem iz kraja A v kraj B ... Seveda, nekaj (varnega) konforta tudi tudi prija, da ne omenjam klime v teh vročih dneh. kobra 1 |
To se pa čist strinjam.
Glede klime: vsi moji dosedanji avti so imeli klimo, vsaj po mojih kriterijih. Saj veste, tisti " hebl " ki ga daš na rdeče in potem noter piha topel " luft ", edino morda par dni v letu te klime ni treba uporabljat. Tako mi, ki nas zmeraj zebe.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 27. jun 2008 20:38:45| ribaracarak je napisal/a: |
Pred petimi minutami sem si ogledala video o vozilih VW z vgrajeno napravo za parkiranje: poišče ti prosto parkirno mesto in potem sam bočno parkira - no sklopko, plin ali zavoro moraš sam uporabljat, volana pa se ni treba dotikat - skratka sanjsko za take voznice (in voznike), ki nam je bočno parkiranje z velikim avtom v kakšen majhen boks, nočna mora. rrr |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure svedri s paradižnikom in baziliko

Piščančja stegna z miso pasto