Kaj bi vi vozili,kateri je vaš sanjski avto.

Avto je potrošni material in nič drugega. Potrebujem takega, da vžge, ko obrnem ključ, da ni preglomazen in nima prevelike porabe, seveda pa brez klime tudi ne gre. Sanje so sicer dovoljene, a da bi sanjala o plehu - ne hvala. lp Alenka alenka5
Jeep Wrangler, Grand Cherokee, Compass limited. Audi R8, Q7. Hummer H2 in H3. Novi Range Rover. Cayenne. VW Tiguan, Tuareg, Passat in Phaeton. Sanjski. :) Odkar imam pa izpit (3 leta) pa sem vozila najprej Golf III, potem Škodo Octavio combi, zdaj pa spet Škodo Octavio combi (barva je druga) :) s0ncek*
Moj avto je zame sanjski saj sem morala zanj varčevati no zdaj ga imam in uživam v vožnji.Ima vse kar rabim najbolj važno je da ima klimo ,ki ni moteča.Vas zanima kakšne znamke je,je OPEL MERIVA z veliko črko. mark5
toyota yaris al pa auris pekarnica
Sanjski: vinsko rdeč touareg Vozim pa staro xsarico Noel
jaz tud mojga cliota ne zamenjam...je carski avto za po mestu, pa tud na daljse ture se brez problema odpeljem z njim vida70
vesnal je napisal/a:
toyota corolla verso
ko bom velika in imela izpit , bo tale mašinca moja pa pika
sicer sem zadovoljna z mojo 206-ko, a ne bi imela nioč proti, če bi mi jo kdo zamenjal za 307SW. (bo treba loto listek plačat) klavdija
F I Č O! V njem sem bila srečna, mlada in še kaj. daga
Jaz ga tudi imam. Sem si ga privoščila za okroglo obletnico pred slabim mesecem. jass

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti