opel komodore coupe letnik 1970 moj sanjski avto. kdor ga je vozil po cestah evrope ga nikoli ne pozabi.kaj pa vi , vsak ima svoj sanjski avto.
opel komodore coupe letnik 1970 moj sanjski avto. kdor ga je vozil po cestah evrope ga nikoli ne pozabi.kaj pa vi , vsak ima svoj sanjski avto.
Nič sanjskega, ampak uporabnega. Pri nas doma prisegamo na Francoze, glede na to, da sem trenutno brez avta, gledam Citroene in Peugeote, slednje še malo raje. Ne rabim ladje, ne rabim nevem kakšne mašine ob kaznih, ki me lahko doletijo, pa manjši mora biti zaradi tlačenja v mini luknje po kapitali. Trenutno se nagibam k Peugeotu 307, po 106 in 206, pa tudi C3 mi je fleten, tak tipično babji avto, če mene vprašate.
Za sanjarije pa lasten avtodom.
Loni Makaroni
Midva sva si kupila sanjski avto.
Sanjski je zato, ker je velik, hiter, lep, fonkcjonelen (pa še "drag ni bil")....
Za avto sva krepko varčevala in dolgo izbirala. Ko pa sva videla tega, sva se vanj zaljubila na prvi pogled, ga naročila in pripeljala domov.
Če pa bi imela ogromno denarja preveč, bi težko izbrala, ker mi je ogromno "neuporabnih" avtomobilov všeč ![]()
| Loni je napisal/a: |
Nič sanjskega, ampak uporabnega. Pri nas doma prisegamo na Francoze, glede na to, da sem trenutno brez avta, gledam Citroene in Peugeote, slednje še malo raje. Ne rabim ladje, ne rabim nevem kakšne mašine ob kaznih, ki me lahko doletijo, pa manjši mora biti zaradi tlačenja v mini luknje po kapitali. Trenutno se nagibam k Peugeotu 307, po 106 in 206, pa tudi C3 mi je fleten, tak tipično babji avto, če mene vprašate. Za sanjarije pa lasten avtodom.
Loni Makaroni |
Če boš kupila Peugeota 307 SW, ti sigurno ne bo žal. Je tak s sončno strehico in kovinskimi dodatki v notranjosti. Drugače pa je enak kot Break (po velikosti). Mi smo zelo zadovoljni z njim. Pa še barva je živo modra, smo ga pa tudi dolgo iskali.
lp SašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Pekoča paradižnikova juha