Caprese solata s popečenimi svaljki
| Basti je napisal/a: |
Oooooooooo Mamamia, vem da gre tudi po naravni poti, samo jaz tega ne bi rada (vsaj še kakšno leto ne)! Imamo z enim preveč dela zaenkrat. Zato Mirena, ne zaradi menstruacije, to je le stranski učinek. lp Saša |
Se mi zdi, da se nisva razumeli....mislila sem, ko leta prinesejo svoje... ni ga lepšega kot vedeti, da je ne bo več blizu....Mamamia
mamamia| proxima je napisal/a: |
| Niso vsega krivi Finci, no :))) ima toga puno!:))) Current brands include "Mooncup" (manufactured in the UK), "DivaCup" (manufactured in Canada), "Keeper" (manufactured in the USA), "LadyCup" (manufactured in the Czech Republic), "Lunette" (manufactured in Finland), "Femmecup" (manufactured in the Far East using silicone produced in the UK), and "Moon Cup" (manufactured in the USA). Mene je najbolj pretresla tista, da lahko z vodo, v kateri smo prali mooncup, zalivamo roze...:)))))))))) (mislim, krneki..:)))))))) lp, proxima |
Če že kaj, si dam not raje japonske kroglice!!! Če mi te po tleh padejo, bodo vsaj vsi vedeli, zakaj sem se še tik pred tem blaženo smehljala....
Mamamia
mamamia| proxima je napisal/a: |
| Mene je najbolj pretresla tista, da lahko z vodo, v kateri smo prali mooncup, zalivamo roze...:)))))))))) (mislim, krneki..:)))))))) lp, proxima |
| mamamia je napisal/a: |
Če že kaj, si dam not raje japonske kroglice!!! Če mi te po tleh padejo, bodo vsaj vsi vedeli, zakaj sem se še tik pred tem blaženo smehljala....
Mamamia mamamia |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
|
Mislim, pa to je reciklaža, ti pa tud nč ne štekaš...
Dokler ne bo kje pisalo, da če v vodo pljuneš in jo potem vržeš preko ramen in da ti to odnese vse uroke črne magije proč - je še vse v redu... |
| mamamia je napisal/a: | ||
Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Caprese solata s popečenimi svaljki

Fini mini Bamboloni