Prestavljanje menstruacije
| mamamia je napisal/a: |
Tista skodelica je pa meni nekaj tako ogabnega, da je groza. Ko sem si to ogledala in pomislila da se mi to valja med nogami....bljak.
mamamia |
Jaz menstruacije nikoli nisem prestavljala. Smo načrtovali dopust tako, da je bilo vmes. Če pa ni šlo drugače, pa sem imela s sabo prvo pomoč-tampone. Pa je bil dopust čisto v redu.
Kyara| dandej je napisal/a: |
| Zdravnica ni nič rekla, da bi bile kakorkoli škodljive.bobika |
![]()
![]()
Ja, tudi meni ni nič rekla, da bi bile kakorkoli škodljive. Mislim na kontracepcijske tablete. In tudi, ko sem že več kot eno leto trpela zaradi konjskih migren, vsesplošnega slabega počutja in še in še drugih negativnih učinkov, je še kar trdila da je vse OK.
Enim hormoni in podobni hudiči škodijo (bolj), drugim ne (manj). Sami sebe vidimo samo navzven, kaj se not dogaja, pa ne.
Ko sem končno zamenjala ginekologinjo, mi je nova povedala, da imam jajčnike v totalni štali. Štimala sem jih tri leta, da sem se končno očistila... dalje ne bom razlagala, ampak zaradi enega dopusta res ne vem če je vredno se packat. Če pomisliš malo dalj kot samo do tega poletja, potem tudi malo prilagojene počitnice niso nič groznega.
Jaz tud ne bi prestavljala, dva dni je malo huje, potem pa že gre. Sicer sama ne jemljem niti kontacepcijskih tablet, ker mi jih je odsvetovala, verjetno bi bilo s temi tabletkami za prestavljanje še slabše- pri meni.
Vejretno greš na tak dopust, da se ne boste vozili okol z avtobusom.....
Osebno tako mislim, seveda, posvetuj se z zdravnikom.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rumove kocke

Pesto palačinke