Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Da se ne bomo več zastrupljali; mi smo nabavili pocinkano zaščitno ograjo proti polžem in na našem vrtu polžev več nimamo. (umakjneno zaradi očitne reklame)
zdravje1
| zdravje1 je napisal/a: |
Da se ne bomo več zastrupljali; mi smo nabavili pocinkano zaščitno ograjo proti polžem in na našem vrtu polžev več nimamo. (umakjneno zaradi očitne reklame)
|
Ampak nekje pa vseeno ostanejo tisti polži, ki ne morejo na tvoje grede zlesti. Jaz sem za pobiranje.
Blanchy
Bi rekla, da je smisel ograje v tem, da polži NE morejo zlesti na gredo. Zato jih tudi Zdravje nima.
LisaSem tudi sama tako razumela, Lisa, ampak če polži ne morejo na gredo, bodo ostali v travi. In ker ne morem mimo dejstva, da so se čisto preveč razmnožili (vsaj pri nas je tako), svetujem pobiranje in eksekucijo (na čimbolj human način, seveda).
| zdravje1 je napisal/a: |
Da se ne bomo več zastrupljali; mi smo nabavili pocinkano zaščitno ograjo proti polžem in na našem vrtu polžev več nimamo. Podobna je tudi na tej povezavi: (umakjneno zaradi očitne reklame)
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako