Goveja juha z valjanimi rezanci
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJaz sem z kulinariko zelo zadovoljna, prav tako z urednikom in moderatorko. Je včasih malo stroga in prav je tako. Če mi kaj ni všeč, pač ne berem, oglašam se tudi precej pogosto.
Mislim pa , da je toliko različnih forumov in komur pač kulslo ne paše, naj gre drugam. Ja kje pa piše, da je kulinarika obvezna?
Jaz jo imam zelo rada, večkrat na dan sem gor, včesih smo kaj pogledam, včasih tudi kaj napišem. Je pa dosti pripomogla k mojim boljšim kulinaričnim dosežkom, pa še spoznala sem en kup zelo prijetnih ljudi. Sem se pa že dostikrat od srca nasmejala hudomušnim prispevkom.
Packa in še nekatere, vas pa ne razumem. Sicer pa nič za to, vsak ima pravico do svojega mišljenja.
Jaz pravim, da kdor nima pozitivnega mišljenja, ga življenje tepe, sam pa se znaša nad drugimi.
Zato, bodite pozitivni in veselo kuhajte še naprej. Jaz bom vsekakor, pa tudi članica bom še veselo naprej.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Veganske palačinke