Jajčevci z rižkom
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| jernej je napisal/a: |
| Pa res ni nobenega razloga, da je treba vsak naslov novice iz Dela ali Dnevnika citirati sem v novo temo. |
Pa saj tudi na omenjenih portalih in npr. 24ur ali rtvslo obstajajo komentarji, kjer se krešejo mnenja, pa tudi tam moderatorji včasih ukrepajo.
jankica![]()
![]()
| jernej je napisal/a: |
. Zakaj tisti, ki jim t ni več prijetno, enostavno ne najdejo foruma, kjer jim bo lepše? Saj nismo Davčni urad, k nam ni treba hoditi po državni dolžnosti. Nekateri člani že nekaj let (saj veste kdo so) pišejo, da boste šli. Ampak saj nismo otroci, ali ste tudi fanta/punco tako "zapustili"? Če mislite oditi, potem vam nihče ne brani. Samo prosim vas, ne dve leti pisati, kako je tukaj slabo in boste šli. Pa se Plusek izteče, pa spet vplačate. Pa zakaj? Ste mazohisti(tke)?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Jernej, to je pa kot na dlani, boljšega slovenskega kulinaričnega foruma pač ni najti
Kar se moderatorke tiče, tudi meni se zdi ostra, včasih celo nepotrebno in preveč, ampak pri ljudeh, ki so pripravljeni prostovoljno narediti kaj za splošno korist to lastnost docela toleriram. In prav veseli me spoznanje Jerneja, da ima tudi demokracija slabe in diktarura svoje dobre strani ![]()
![]()
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Hot dog v listnatem testu