Kmetija

spagon je napisal/a:
Adrijanin IQ in njena teža sta obratnosorazmerna....več kil ko ima, manj ima v glavi........ saš
hahahahaha Začetnica
Jaz pa pravim tako: Bolj mi je bila všeč Biljana, ker se Daša absolutno preveč pači in tisto njeno sitnarjenje kako je samozavestna in gre na zmago in zaupa vase mi je že malo presedlo. Je pa res, da je Daša morala že čez toliko dvobojev itd in v povezavi s tem, da so Biljano tako povzdigovali k zvezdam, Klemna pa rinli ven, zdaj bolj navijam na dašo, čeprav mi je še vedno antipatična. Moti me pa zelo to, da se toliko tolčeta po prsih s tem kar sta se vse naučile. Res je opazna zelo velika sprememba, za to jima iskreno čestitam, ampak ni treba zdaj tega gonit 24/7 v smislu zdaj sta pa oni2 kmetici leta. Začetnica
Začetnica BRAVO!!! Se 200% strinjam s tabo! Teja 30
Na začetku mi je bila totalno antipatična Biljana, potem se je nekako sprostila, naj bo. Dašo pa zelo težko gledam. Že to kako hodi ... midva z možem se vedno nasmejiva, pa njen način govora, je meni neprebavljiv, kaj bo šele, če bo zmagala na Kmetiji. Tega res ne bi rada vidla, tako da navijam za Biljano, čeprav sta obe taki razvajeni cvetki :) Glasovala pa ne bom niti 1x. POP TV si ne zasluži niti enega mojega centa, me zanima, kako se tepejo po glavi tisti, ki so kupili kartice, he he. Sem pa prepričana, da bo Klemen dobil avto, samo ne vem kaj bo, ko bo moral plačati davek :P, saj je 1x govoril, da so revni (čeprav je imel oblečeno bundo North Pole, he he). Pri naslednjem poptevejevem šovu, bom dobro premislila, če bom gledala. lp merrii
Začetnica se popolnoma strinjam s tabo. Drugače se mi pa zdi neumno, da sta na koncu postali Biljana in Daša finalistki, ker sta iz mesta in sta postali pravi kmetici. Jurij, Simon, Matija in drugi so obrazložili svoji favoritki s tem argumentom. Da nista imeli pojma preden sta prišle na kmetijo, zdaj pa sta pravi dekli! Men se zdi to totalno neumno. Če pride do Kmetije 2 (pa upam da ne bo), naj pri razpisu napišejo da tekmovalci ne smejo imet izkušenj s kmečkim delom. Nekdo, ki je iz kmetije se seveda ne bo ničesar novega naučil in je zato že v začetku na slabšem!!?? Če pa je v finalu punca, ki je mislila da raste krompir na drevesu....... lep sončen dan vsem!!! saš spagon
Danes bo POP predvajala, menim, da že vnaprej posnete dvoboje izbranih gledalcev, ki bodo pozvali na dvoboj tekmovalce Kmetije. Upam, da bodo izzvani napihnjenci, ki so odleteli s kmetije, eni celo brez dvoboja in so jih pa polna usta samohvale (Simon, Jurij, Miha). Zmagovalec dvoboja dobi 1000 EUR. Pa fajn naj jih dobijo po riti, ker sem se tako jezila nanje Seveda sta Špela in Klemen moralna zmagovalca in da je zadnji še bolj popularen, ker je Špela prej izpadla in se tudi v zadnjih oddajah potegnila nazaj. Res Klemen u avto privoščim, ampak POP tv od mene ne dobi niti centa za takole podpihovanje nizkih strasti gledalcev in nivo. Katera pa na koncu zmaga, mi je pa čist vseeno, saj si nobena ni zaslužila zmage kot Človek. juma
Če ne drugega, je Klemen dobil vsaj 1000 €, no pa avto bo tudi dobil, sem 100%. Danes me je klicala moja mati in mi naročila naj kličem za Klemna, he he, sem ji razložila, da POP od mene ne dobi niti centa in je bila kar malo užaljena :). Je pa zanimivo gledat te oddaje, ker so nekdanji "kmetje" bolj sproščeni. Sem pa na 24ur gledala slike obeh finalistk in moram rečt, da sta obe prav grozno nališpani, sta bili lepši na kmetiji :P lp merrii
Kaj pa si mislite o Vinkovem zagovoru? Kakorkoli že,mislim,da so možakarju precej zagrenili življenje. Ob gledanju sinočnjega dvoboja mi je pa kar slabo postalo Kristina
Mislim, da se Vinko čisto brez veze izpostavljal (s pismom), ker mu tako ali tako nobeden več ne verjame. Življenje pa si je zagrenil sam, že s tem, ko se je prijavil na Kmetijo. To je pač cena slave. Kar se pa tiče dvobojev v moči, pa mi je pa bilo slabo vsakokrat, ko so se odvijali. Ta dvoboj mi je ful primitiven. Sicer pa je praktično nemogoče nasprotnika obesiti na klin. Na klin bi lahko odrasla oseba obesila samo manjšega otroka. Večji bi se že preveč upiral. Teja 30
Ampak najhuj pri včerajšnji oddaji je blo pa poslušat komentarje Adrijane ali sta, ali pa nista kaj počela na seniku. Beda ally82

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti