Kmetija

Zmaga naj Biljana ... tudi sama sem prišla iz mesta na veliko kmetijo,še solato nisem znala sjati,repa nisem vedela kako zgleda...pa se moraš iz nule vse naučiti....men je pa luštno bilo pogledat Biljano kako dela,če še nikoli nisi molzel krave sploh ne veste da to ni kr neki...mleko ne teče samo v posodo. Mislim,da je Biljana spoznala ,da življenje ni samo tekanje po trgovskih centrih,izbira naj šampona za lase ,hrane,ki sploh ne vem al je za pojest al za namalat na zid(tko reče en pevec v eni pesmi).Ja preživet se da tudi na tak način. kuharca37
Teja 30 je napisal/a:
Za koga pa sedaj navijate, ko sta za veliki finale ostali samo še Barbiki?
Najbolje bi bilo, da glavne nagrade 50.000€ zaradi kršenja pravil med potekom resničnostnega shova ne podelijo. Lp Nasha
Kuharca 37, sej Daša je tud iz mesta. Obe sta se mogle vsega kar se kmečkih opravil tiče iz nule naučit. Samo obnašanja se žal nista.... saš
Teja 30 je napisal/a:
Mislim, da si ne bi smeli vse tako jemati k srcu. Konec koncev je VSE SAMO IGRA- kakor je rekel tudi Klemen! Teja 30
Tudi jaz mislim tako. To je le igra in glavna nagrada pripada samo enemu. Še dobro, da ne objavljajo in snemajo zmagovalcev pri lotu - bi se kregali, ali je upravičen, da dobi sedmico ali ne, pa en nebi bil dovloj lep, eden ne dovolj reven, nekdo bi bil preveč bogat, nekdo bi šele prvič izpolnil listek, pa spet nebi bilo fer, eden se nebi lepo obnašal, nekdo bi imel IQ prenizek..., ali bi sploh kdaj podelili sedmico? Pa saj se ne podeljuje nobelova nagrada za mir in pravičnost, to je igra, v kateri zmaga nekdo, ki je najbolje igral, imel dobro taktiko in veliko sreče v pravem trenutku. matilda
Matilda -se strinjam s tabo. Lp tejka77
Na kakšen način pa bo potekal finale,a kdo ve,a bojo zmagovalko določili gledalci z glasovanjem,al se bosta pomerili v dvoboju? tanya017
Rečeno je da se pomirita v dvoboju,gledalci naj bi izbrali kdo dobi avto. leni1 Sporočilo je spremenil(a) leni1 dne 10. dec 2007 14:03:16
Ja,pravkar sem prebrala na spletni strani od kmetije,da se bosta pomerili v vseh treh disciplinah dvoboja. tanya017
Ja, zmagovalka bo tista, ki zmaga v dveh dvobojih. Mislim, da ima Daša več šans. Teja 30 Sporočilo je spremenil(a) Teja 30 dne 11. dec 2007 07:18:53
Ja,tudi jaz mislim,da se bo mogla Biljana precej potrudit,da bo premagala razborito Dašo.Razen,če se nista tačas ko sta bili doma,kaj dogovorili.Daša itak uboga vse kar reče Biljana. Je pa rekel Klemen v klepetalnici baje ves nasmejan,da se lahko zgodi še kakšno presenečenje. Kristina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti