Kmetija

Upam da bo Klemen dobil avto, vsaj to *veki*
Upam tudi, da bodo na pop tv sedaj prenehali s takimi oddajami, ali pa bo treba preklopiti na drug program *veki*
Ja,tudi jaz mislim,da se bodo morali pri naslednjem resničnostnem šovu bolj potrudit.Ker to kar smo gledali do sedaj... Če se že zgledujejo po tujih tv,naj se bolj dosledno.Tisti ki gledajo,naprimer,hrvaški BB pravijo,da je neprimerljivo bolj zanimiv,kot pa je bila naša oslarija. Kristina
Moj komentar na vse skupaj je: Če bi fovšija gorela, bi se na tej kmetiji lahko z njo ogrevali tri hude zime ali pa še dlje ... Moja zmagovalca sta Klemen in Špela. Sem že napovedala, da bo decembrski račun za telefon astronomski. Bjonda barbika se je res spremenila ... A finala si ne zasluži!!! Pa še tako na "izi"!!! Pop tv je dosegel svoje - mnenja se krešejo in mi veselo gledamo oddajo. Izbor finalistov pa samo kaže, da v naši ljubi deželici velja: človek človeku volk. Najbolj "pametna" je bila seveda Adrijana s svojimi infantilnimi forami ... Mihec-pihec pa - sramota (ali pa značilnost) za klene Trbovce. Vsa sreča, da ga ne poznam, saj samo govor izdaja, kje je njegov dom (???). Prav zoprno mi je, da naj bi bil moj bivši sokrajan. Res, nizkotno, otročje, nezrelo ... PS Ko svoje pisanje prebiram, se mi zdi, da sem tudi sama malce otočja ... Da me taka stvar tako potegne in jo začnem doživljati s takimi čustvi ... To je prikrita moč TV-ja. (Uf, me bojo Trbovci skritizirali!)
Pegasti saj ni nič čudnega, da nas take stvari razjezijo in se vživimo. Cele dneve gledamo okoli sebe razne intrige, maščevanja, podtikanja in obtoževanja.... Potem pa moramo biti priča tem istim stvarem še v kao razvedrilnem reality showu lep dan vsem! saš
*veki* zanimivo :).Moji mami so šli kar lasje pokonc,je rekla da je zdaj čisto fertik.Haha...sicer sem tudi sama močno navijala za Klemna,ampak se zdaj ne mečem po tleh-bo vsaj avto dobil! Je pa žalostno od POPOVCEV da so se spustili tako nizko... Roncolino
Hay Kot smo videli so se eno tedenska namigovanja uresničila,nažalost vseh Klemen je šel domov. Klemen glavo daj še bolj pokonci kot jo imaš,kajti si edini pravi zmagovalec ki je odšel iz kmetije neporažen. Mislim da ti ljudje (če jih lahko tako poimenujem),ki so te izločili ti ne morejo pogledati v oči. Upam da forume berejo tudi glavni iz popa,da se bodo malo zamislili glede novih resničnosnih šovov. Če mislijo tako naprej,da bo scenari naprej določen,potem boljši da gledalcem ne govorijo o nekem resničnosnem šovu ampak rečejo da je to šov odaja z napisanim koncem in mi gledalci se bomo sami odločili ali bomo to gledali ale ne.Moje mišlenje je da vsak resničnosni šov ki je potekal na poptv po vrsti od bara do kmetije slabši. Čeprav se mi je kmetija do zadnjega tedna zdela najboljša,kaj pa se je zgodilo v zadnjem tednu pa je čista hinavščina,mislim da imajo te hinavščine in favšije nekateri preveč v sebi. Klemen upam da dobiš vsaj avto,če že 50000 evrov ne.Po moje bi moral dobiti oboje,ampak takšno je življene,da vedno vse ni tako pošteno. Lep pozdrav fredi79
fredi79, sem popolnoma enakega mišljenja.
petrca 5 Hvala da si istega mišlenja kot jaz in upam da je takšnih ljudi tukaj na forumu veliko čao fredi79
se pridružujem fredi79 in petrca_5 sej ni kaj dodat:( Finka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti