Kmetija

Ja, ampak je šlo vse skupaj že pošteno čez mejo okusnega!

Glede na to, da oddajo gledajo mlajši otroci.... nevem no.

Moja hčerka (2,5) gre spat okrok osmih zvečer. Ponavadi se oblači pižamo na kavču in že ko vidi oz. sliši glasbo te kmetije, začne vpit... mami, mami, spet so norci na televiziji.

In mislim, da se sploh ne moti.

Lp

MM
Ja letos so res samo kletvice in grde besede na kmetiji. Potem pa pusti otroka, da to gleda. kf
Jap,letos so se psihiatri pošteno potrudili... Da na tleh prikazuješ,kako bi nekoga zabodel z vilami,prebičal in potokel s čebrom...razlagaš o drkkkkanju na kravi ipd... Svaka jim čast,nimam drugih besed ;) Roncolino
Men se zdi, da so tile letošnji eni navadni norci. Ni za gledat. Sploh pa ne za otroke NaturensGalleri
Jaz nevem, če je to res vse tako kot prikažejo, eni radi igrajo. Zdi se mi čudno, da same negativne stvari kažejo, ali so res vsi taki negativci? Saj ne gledam tako pogosto (tudi tisto o drkanju sem zamudila), ampak takrat ko pa že, se mi želodec obrača, kok smo nestrpen narod! Erica
Kar se otrok tiče, se pa strinjam! Kmetija je bila prejšnjo sezono tudi nekaj poučnega za otroke, so lahko gledali (sploh tisti bolj iz mest), kaj se dela na kmetiji in kako, pa živali pa to, letos bi pa tudi jaz prepovedala gledanje, ampak imamo srečo, da je naš Lee še premajhen, gre pred kmetijo spat! Erica

Res je postalo zelo odbijajoče.

Letos jim je tudi več dovoljeno, imajo make up, pobriti so, žvečijo,... lani so si kocine stigle s škaricami.

katti
Letos vse skupaj deluje veliko bolj zrežirano kot lani in je zato tudi bolj brezveze. Zdaj že neko nasilje zganjajo, norci. Že lani mi ni bilo nevemkaj zanimivo, zdaj mi pa sploh ni. NaturensGalleri

leni1 je napisal/a:
jo boste gledali?Danes se začne.Jaz bi rajši videla da ne bi bilo naprej že posneto.leni1

Še vedno je ne gledam, pa mislim, da nisem čisto nič zamudu.

Matjaž
Ja, letos pa je tale kmetija res katastrofa!!!! Mulci so se pršl met sam fajn, delal pa ne bi nič. Ne opravljajo nalog... O njihovem obnašanju pa raje ne govorim... Kot da bi bili 15 letniki, še slabše. Po moje tole letos ni drugega kot polomija! BiBaBuBa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti