Kmetija

pri nas je mami čisto paf...sploh ne gleda več :( Jaz pa sem tudi razočarana,upam,da bo klemen vsaj avto dobil. Še eno dejstvo,ki drži:če si priden in pošten ga preprosto najjjjj :( Roncolino
A zdaj so spet vsi skupaj na kmetiji ali kako? jasna
Tudi jaz bom nehala gledat, če izločijo Klemena. Eno samo sranje. Pa tudi Ljubinka se ne more dokazat. Ja Barbiki sta pa "carici". Nič ne morem rečt, Biljana se je res 100% spremenila, zame pa je še vedno Klemen zmagovalec. Najboljši razplet bi bil, da izločijo Ljibinko, v dvoboj gresta Klemen in Daša, tam zmaga , jasno, Klemen in v finalu sta Klemen in Biljana. No o koncu se mi pa ne sanja.
Govorice krožijo,da sta Barbiki v finalu.....ni pa to 100% Lp tejka77
Najbolj bedno pri tem "šovu" je to, da gledalci nimajo možnosti izbire. Še vedno se je pokazalo, da gledalci cenijo fer in poštene ljudi. Sonja
Stari tekmovalci so prišli na kmetijo da bi opazovali ostale 4 pri delu in ocenili, kdo si zasluži finale. No ampak Adrijana in Simon sta takoj povedala, da gojita do Klemna in Ljubinke stare zamere in da bo to vplivalo na njuno odločitev. Potem je že odločeno da greta ven Klemen in Ljubinka? Biljana in Daša bosta, po videnem sodeč v finalu (sicer srčno upam da ne), pa si tega niti najmanj ne zaslužita. Obnašata se kot princeski, Biljani ne sme nihče ničesar ukazat, da o obnašanju do živali ne govorim (jahanje krave, norčevanje pri pokopu zajca,...). Take stvari bi morale bit kaznovane, ne pa nagrajene. POPu so zadeve ušle malo iz rok... saš spagon
čista štala! vdolin vdolin
Se popolnoma strinjam s Spagon,Biljana in Daša si še zdaleč ne zaslužita finala.Če samo pomislim na njuno obnašanje in odnos do živali,me kar zmrazi!!!Jaz pravim,tako kot se obnašaš do živali,se potem tudi do ljudi! Točno tako je,da so malce stvari ušle z rok popu. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
To vse skupaj je že prava beda. Sploh ne gledam več, ker bolj odpulene oddaje pa še nisem gledala. A je res, da je Miha noč pred dvobojem preživel v hiši in norel in razbijal kot norec? Lepo vas prosim, potem pa takega bedaka namesto, da bi ga izključili tako kot so Simona še pošljejo nazaj, da bo ocenjeval igralce, ki so še ostali v igri. To ni fer play. Ocenjevanje bo sedaj na podlagi ti si mi všeč, tebe pa ne morem videti in bi te najraje izbrisal iz obličja zemlje. Sposobnisti in vrline pa sploh niso pomembne. Moja adutra sta bila Špele in Klemen in sedaj ko se vse skupaj zelo trapasto odvija me oddaja sploh ne zanima več. POP-tevejevci morem vam povedati, da se vam je tokratni šov totalno ponesrečil in da v bodoče prej trikrat razmislita predno boste še kdaj snemali tako butasto oddajo. Saj osnova je super samo razplet pa totalna štala, kot je že pred mano napisal/a vdolin. punci1968
Občasno spremljam kmetijo tako, da sem kar na tekočem kaj se dogaja. Tudi jaz se nikakor ne strinjam, da izpadli tekmovalci ocenjujejo finaliste. Včerajšne zaslišanje in napad na Klemna je bil zame zastrašujoč. Nisem videla ali je Klemen res trpinčil živali, vsekakor pa bi lahko izpadli tekmovalci najprej pometli pred svojim pragom (Jurij-kokoš, Simon-jezdenje krave, da ne govorim o Mihovi agresivnosti, itd..).Prav zgrozila pa sem se nad gnevom Adrijane do Klemna in Ljubimke in vmešavanja Adrijane v kuhanje zajtrka. In takšni ljudje naj bi ocenjevali druge?! mestnac2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti