Kmetija

Po moje imajo v pogodbi, da ne bodo tožili.

Je pa to totalno nora oddaja. Še vedno ne razumem, kako so jo lahko snemali vnaprej in niso vključili gledalcev. Bedarija.

Sonja
Haj glede kmetije in njenega dogajanja lahko samo rečem da je boljši da si pop več ne namisli kakšnega resničnosnega šova.To kar se dogaja z 4 finalisti in to kar se dogaja z Klemenom je absurd. Niso naredil prav da so poklicali nazaj izločene tekmovalce,da oni presojajo kdo lahko gre v finale in kgo ne. Če bi bili v to vključeni gledalci,mislim da bi bilo vse drugače. Glede ubijanja živali na televiziji pa misli da smo vsi istega mnenja fredi79
Na mojo žalost so izglasovali, da gre Klemen domov, Biljana je pa prva finalistk. Ker sem totalno razočarana, ne bom več gledala kmetije. Najraje bi še Pop tv odmislila.
Karnak saj drugega ni blo mogoče pričakovat, glede na to da so odločali na podlagi starih zamer in niti najmanj na podlagi narejenega dela, kot jim je bilo ukazano... Klemna so vrgli ven samo zato da se mu maščujejo, ker je vse premagoval v dvobojih in ker je bil "preveč" korekten. Očitno je vsem vzbujal slabo vest. Zame je Klemen zmagovalec. In ko se bo prah okoli vsega polegel bomo vsi pozabili na Biljano in Dašo in Jurija, Miha in ostale kljukce.... Prvi mesec se bo zmagovalka pojavljala v medijih potem pa bo šla v pozabo. Instant slava pač, v tem primeru hvalabogu za nas vse ....no mogoče pa se le Daša pojavi gola v kakem FHMju ali Playboju, s čimer bo dosegla vse svoje cilje.... lep dan vsem še naprej saš
Taka bedarija. Da izločeni tekmovalci pridejo izločat ostale tekmovalce. Halo!!!!!!!!!!!! Pa tisto maščevanje za Klemna, fuj.... Pa Jurijeva misel o tisti božji šibi... mislim da obstaja šiba tudi za njegovo rit, in to velika in dolga.... Pa tista Adrijana. Saj ne veš kaj si lahko misliš o njej. Mihe, Simona in Matije pa rajši ne bi komentirala.... Klemen zame si ti edini zmagovalec kmetije korosica
Nekaj sem slišala, da bodo enemu izmed udeležencev podarili avto in da bomo gledalci glasovali, komu bo podarjen. Tu imamo možnost in glasujemo za Klemena! marja
Se čisto strinjam z Marjo... korosica
po tolikih tednih gledanja kmetije se je tudi meni zagnusila ta človeška maščevalnost,laganje,nizkotnosti.... KLEMEN je absolutni moralni zmagovalec in poba še tako naprej -bodi to kar si!!!! O eks-tekmovalcih pa -se pridržujem mnenju ostalih ,lep večer še napej. monček
Vse priznanje staršem,ki so Klemna vzgojili v fanta kakršen je, Klemnu pa priznanje ,ker je znal to vzgojo uresničevati v vsakdanjem življenju. Klemen pogumno naprej, sreča ti pride naproti sama. Lp Nasha
Mislim , da tekmovalci, ki so izpadli prej kot Klemen ne bi smeli odločali o njegovi usodi, sploh pa ne na podlagi starih zamer. Moti me tudi to,da Klemen niti enkrat ni imel priložnosti biti glava družine in da je štirikrat premagal svojega nasprotnika in si tako sam zagotovil obstoj na kmetiji. Veliko raje bi videla, da bi izpadel kot poraženec dvoboja kot na tak način.Me zelo jezi, da sem se vživela v kmetijo in se zdaj razburjam.... No ampak zame je tudi moralni zmagovalec Klemen *veki*

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti