mmiikkii, solze so mi prišle v oči, da se zahvaljuješ za nekaj, kar bi moralo biti samo po sebi umevno ...
Nena![]()
mmiikkii, solze so mi prišle v oči, da se zahvaljuješ za nekaj, kar bi moralo biti samo po sebi umevno ...
Nena![]()
| jernej je napisal/a: |
| Če gledamo iz evolucijskega vidika je pa res, se istospolni partnerji ne morejo "razmnoževati". Torej v tem pogledu (evolucijskem) to ni normalno, ker ne pripelje k ohranjanju vrste. Ampak zakaj potem neplodne umetno oplojevati? So evolucijsko na istem. Pa lačne bi morali pustiti umreti (saj žal največkrat jih), ker se niso zmožni sami prehranjevati. Sodobna družba naj ne bi več kaznovala "evolucijskih slabičev". Mislil sem, da zato, ker je človek inteligenten, ker ni pomembna le evolucija, ampak tudi življenje posameznih ljudi, ker znamo čutiti in pač na stvari ne gledamo le z enega kota. [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Še nekaj o spolni zlorabi otrok: vsi primeri, ki jih opisujejo, so se zgodilo v heteroseksualnem partnerstvu, ne spomnim pa se primera, da bi homoseksualni partner zlorabil otroka svojega partnerja. To nekaj pove.
Če štejemo, da ima v družbi veliko večji ugled katoliški duhovnik kot pa homoseksualni par, me prav zanima, komu bi pa vi dovolili posvojiti otroka: duhovniku ali istosponima partnerjema.
Frina| Lisa je napisal/a: |
| lahko podvomim tudi v dobro starševstvo homoseksualnega para - ne vem namreč kakšen odnos ima do drugega spola - sovražen, poln predsodkov, izkrivljen? Kakšno sliko bo predstavil "svojemu" otroku o teh rečeh? Se bo veselil prvega zmenka svoje deklice s fantom ali si bo želel, da bi pripeljala domov dekle? Kako lahko istospolni par sploh predstavi odnos moški:ženska? Lisa |
Po tej izjavi sklepam, da ne poznate nobenega homoseksualca oz. ne veste prav dosti o tej problematiki.
In zakaj naj bi jaz imela izkrivljeno sliko o nasprotnem spolu? Kako veste, da nimam izkušenj pri odnosu moški -ženska?
Prav tako lahko podvomite v starševstvo bilo katerega živega človeka. Kaj pa, če bo nekdo svojemu otroku podal izkrivljen pogled na ...ne vem...npr. črnce, invalide,...
m.m.| anamarija1 je napisal/a: |
| Če bi moški imel dva bi mi bilo premalo...kako smo si različni.
P.s. Vsem moškim članom Kulinarike lep pozdrav!
|
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Klasična pizza