Katere rože na nepokrito balkonsko ograjo
Kozmeja, kupila si stevijo, ki jo jaz zaman iščem že nekaj let. Pravzaprav si je želi moja mama. Če kdo ve, da kje v Lj za prmejduš prodajajo STEVIJO, naj mi sporoči. Nas bo nekaj zelo hvaležnih. Ena od njih je moja svakinja, ki je zjutraj javila, da je v Rasti ni, Arboretumu(?) tudi ne, pa ni več vedela, kam naj še gre pogledat.
Frina
Ojla, jaz sem tudi hotela kupiti kapsko svinčnico (plumbago), pa je žal niso imeli. Sem pa nabavila lantane, koralne fuksije, zmajeva krila, lantane, rumene črnooke suzane in še kakšno travo bi in seveda ta plumbago, če ga bom kje ujagala. Aja pa polviseče pelargovije sem tuid nabavila.
Če bo uspelo, bom kaj poslikala, če ne bom pa drugo leto spet bršljanke kupila - te se mi pa niso še nikoli izneverile, sam dolgočasne so mal ratale - čeprav so lepe
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Pekoča paradižnikova juha