Super ste. Pri nas doma pa sameva strojček za rezance (še iz časa jugoslavije) uporabljen mogoče 3x ... mesoreznica je dočakala svojih 5 minut slave z enim narezkom .. mikrovalovka 2x na mesec odtaja kako zadevo .. in se hec konča.
Je pa koherček za vodo suženj. In aparat za kruh. vsak vikend peče svakojake izmišljotine.
Mamamia, glede unih plastičnih hokus pokus zadev pa vam lahko neki povem. In seveda tudi ostalim. Enkrat sem delala na sejmu, prodajala sajnevemkaj, zraven mene pa je imela štand gospa, ki je ponujala ravno te dotične nastavke za izrezovanje bolj ali manj artističnih izdelkov iz zelenjave in sadja. Glede na to, da sem cel teden gledala, kako to ona reže, seka, oblikuje, čara, sem se tudi jaz odločila, da bom kupila en tak set in bom izpadla carica. Seveda. Ker sva se z gospo spoprijateljili, mi je rekla, da naj tega sr***** v nobenem primeru ne kupujem, ker je čist zanič!! Rezila da so krneki, plastika obupna .. itd. Ona je imela za prezentacijo tapravo stvar. Resnični kvalitetni izdelek, s katerim se da delati čuda - kupcem pa prodajajo ponaredke. Mogoče da je vsaki deseti komplet vredu. In če ga res želim imeti, bo odprla vse pakete in poskusila najti en komplet, ki res dela.!!!
Sicer ne vem, če ste kupili ravno te onete .. ampak mogoče pa je vseeno tle haklc, zakaj oneti niso taki, kot v reklami.
jancka