Naša zgodbica

... bo desna roka Borutu Pahorju in tako dobila možnost, da ga povabi na zmenek in ...

Lep dan in veliko se smejte
... za večerjo pripravi eksotične jedi in mu za sprostitev naredi še obrazno masko, za katero se je ... fakin712
... navdušila pri sosedovi Micki, ki to počne svojemu možu, da lepo diši po... špelči
... pravkar očiščenih ribah, ki so jih videli na ... fakin712
......na pikniku za vasjo,tam je bil tudi Miha ,ki najbolše pripravi..... Milži

... rakove repke in polnjene pajkove trebuščke, vse skupaj pa prelije z marelično kremo, katero ukrade teti Mari, da je le ta potem celo leto ...

Julija

... žalostna, saj z njo ne more politi svojega najljubšega netopirjevega pudinga, ki se ga je naučila delati, ko je potovala po ...

Lep dan in veliko se smejte
"ma daj no, kolk sm glupa" mi zabliska v glavi: "jebeš šefa, sem ali nisem? grem v fri lajf.. ne bo več služil na moj račun!!!" inteligentka
torej?! potovala po službenih obveznostih, zdaj pa dovolj.. začenjam nov lajf v svobodni deželi v svobodnem poklicu... inteligentka
...prelepi naši deželici in iskal..... Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti