Sem malo pregledovala recepte, pa nisem zasledila recepta za paradižnikovo mezgo.
Pluska še vedno nimam![]()
. Zato prosim za pomoč. Ima mogoče kdo recept, ker ajavarja ne bom več kuhala letos, ga imamo za kaka 3 leta..![]()
Hvala
juhica
Sem malo pregledovala recepte, pa nisem zasledila recepta za paradižnikovo mezgo.
Pluska še vedno nimam![]()
. Zato prosim za pomoč. Ima mogoče kdo recept, ker ajavarja ne bom več kuhala letos, ga imamo za kaka 3 leta..![]()
Hvala
juhica
Tudi zelen paradižnik lahko vložiš kot kumare. Je zelo dober.
Paradižnikovo mezgo pa delam tako. Zrel paradižnik obrežem in narežem na večje kose. kuham ga kako uro do dve. Nato ga čez noč pustim in na drugi dan spasiram, kuham še kako uro ali več, odvisno kako gostega želim. Vročega nalijem v steklenice, dobro zaprem in pustim do naslednjega dne v koci. Tak paradižnik mi stoji tudi dalj časa. Ravno letos je na našem koncu bolj malo paradižnika in veliko paprike. Menda zaradi dežja. Tako še uporabljam lanskega, ker ga je bilo ogromno.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Svedri s parmezanovo kremo