Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Možakar gre pomost kravo. Krava opleta z repom, on ves živčen, se znervira, odloči se, da rep zveže z vrvico, za tram nad kravo. Tram je bil visok, ga ne dobi s tal, zato spleze na stol. Takrat mu se strga pas na hlačah in hlače padejo dol. Ravno takrat pride sosed in ga dobi za kravo, na stolu, s spuččenimi hlačami in drži dviknjen kravji rep.
- sosed, kaj pa počneš
- a ne vidiš, da fukam kravo, če bi ti povedal mi itak ne bi verjel.
ežojZakaj ne funkcionira zakon starejša ženska - mlajši moški?
Danes, ko sem šla na malico sem opazila na klopci pred cerkvijo starejšo žensko, ki je jokala. Stopila sem do nje in jo vprašala kaj je narobe.
Pa mi je rekla: "Doma imam 23 let starega moža. Vsako jutro se ljubi z menoj, potem vstane in mi v posteljo prinese slastne palačinke, svež sok in lepo dišečo kavo."
Seveda sem jo začudeno vprašala: "In zakaj potem jocete?"
In ona v joku nadaljuje: "Skuha mi domačo juhico za kosilo, moje najljubše piškote in potem se ljubi z menoj pol popoldneva".
Spet sem jo začudeno vprašala: "A, no zakaj potem jokate?"
In ona spet skozi jok: "Za večerjo mi naredi ogromen obrok z vinom in mojim najljubšim posladkom in potem se ljubi z menoj do 2:00 zjutraj."
Pol sem pa skoraj že popenila: "Ja, gospa, za kaj hudiča se potem tle jočete?!"
Nakar mi zajeclja: "Ne spomnim se, kje stanujem!"
Če se sprašujete, zakaj nimate nič časa... - preberite do konca |
tumpika, si me pa spomnila na ( baje ) resnično zgodbo.
V neko zakotno francosko vas prihaja šolski inšpektor. Ne daleč od vasi, se mu pokvari avto. Na to se iz grmovja pojavi fantič, vpraša kaj je,............. odprite havbo, bom pogledal, moj foter je mehanik, ne more bit nič kaj ..........., saj je le vžig, poskusite, avto vžge, pol pa inšpektor ( seveda hvaležen ) vpraša:
- A ne bi ti mogel bit zdej v šoli
- ja bi, pa danes prihaja šolski inšpektor v šolo, pa je učiteljica rekla da sem jaz najbolj butast, naj kar ostanem doma, da ne delam sramote.....
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Mandljeva juha ajoblanco