Aparat za peko kruha

Lisička, Količina vode je zelo odvisna od vrste moke. Zato je treba kar malo probavati. LP/dj
DJ, vem da so različne moke, zato nove vrste kruha ponavadi dam v aparat in malo prekontroliram kakšno testo rata. Potem pa ukrepam, če je treba. Vseeno, kruh po tvojem receptu je dober. LP Gobica
Hej, sefica, tudi jaz imam AFK kruhomat že več kot eno leto - super sem zadovoljna pa še poceni sem ga kupila v Nemčiji (takrat približno 14 jurčkov). Je pa res, da pečem samo s svetlo skorjo, ker zapečene skorje nimamo radi. AFK nima programa za dopeko pa ga do sedaj tudi potrebovala nisem. Ima pa program samo za peko kruha, ki bi ga lahko pravzaprav v ta namen uporabila.
Večina vas jih peče z dodatki semen! Mi lahko katera pove, kje kupujete ta semena? Se da kje ugodno kupiti, ker se mi zdi, da sem videla semena v malih zavojčkih in niso bili ravno poceni! Galja
Semena od Nature kupujem v Merkatorju, v trgovinah z zdravo hrano so navadno dražja in ista (isto od nature, ista pakunga, vse...) Na tržnici se marsikaj bolj splača, nekatera so ceneje v Maksiju, čeprav za vsa ne vem, ker naju je varnostnik napodil, d ais tega ne smemo pisat... Je zelo različno, povej, katero te zanima, eno je ceneje tu, drugo tam, precej trapasto Veri
Veri, bom šla danes v Mercator, Maksija v Mariboru nimamo, sem pa pozabila pogledati v Intersparu, če najdem kaj ugodnega, bom napisala,kje! Hvala za trud in odgovor! Galja
V industrijski prodajalni Zito. Za cene pa ne vem. Nekaj si pa pridelam tudi sama. Vesna Milek Recko
Naj se pohvalim. Moj prvi kruh je bil koruzen. Lepo zapečen, saj sem podaljšala čas peke. Drugi, iz polnozrnate pirine moke z rženimi kosmiči - perfekten. Za enkrat sem zadovoljna. Priporočam se za vse nasvete in seveda recepte. PACKA
packa, a ti je polnozrnat kruh nardil kapico - če ja, prosim napiši točen recept! Veri
Veri, zgleda, da imamo vsi probleme s kapicami, jaz bom zdaj začela z manj kvasa, bomo videli, če to pomaga, ker ko kruh vzhaja, je zelo visok in lep, ko pa začne peči, pade dol. Galja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti