Aparat za peko kruha
Terakota,
mislim, da ga ni kruhomata, iz katerega bi dobila lepo štruco
.
Tudi mene moti oblika kruha, zato večkrat testo zamesi in vzhaja kruhomat, nato ga vzamem iz posode, oblikujem štruco, hlebec, žemljice itd, potem pa ga spečem v pečici. Mislim, da je to edina varianta...
jasnaTudi jaz ravnam tako kot jasna1 in smo izjemno zadovoljni - kruhomat zamesi in vzhaja, potem pa oblikujem po svoje in spečem v pečici. Prejšnji kruhomat je bil znamke PIF in kupljen v Hoferju za cca 60€. Po treh letih in pol je prepuščala posoda in ker bi morala za novo posodo odšteti skoraj 30€, sem raje nabavila nov kruhomat od Severina, ki je bil v Šparu znižan iz cca 70€ na 35E.
Po cca enem mesecu lahko rečem samo, da sem zelo zadovoljna s tem, kako opravlja svoje delo
.
Ravno danes zjutraj sem med zajtrkom prelistala reklamni letak enega izmed trgovcev in sem kar gledala, ker nisem vedela ali vidim prav ali ne - 1 kg kruha z dodanimi semeni stane 3,86€![]()
.
Lep dan vsem skupaj
rrrZakaj pa uporabljaš ventilator, saj to je le opcija, ki pride marsikdaj prav, pri kruhu je pa jaz nikoli ne uporabljam in pride fantastičen kruh
rrr
| ribaracarak je napisal/a: |
Zakaj pa uporabljaš ventilator, saj to je le opcija, ki pride marsikdaj prav, pri kruhu je pa jaz nikoli ne uporabljam in pride fantastičen kruh rrr |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Lečin curry s kruhovimi cmoki