Aparat za peko kruha

Encijan je napisal/a:
Aja, še to. Kje pa je največja izbira teh strojčkov na enem mestu. Najbrž v večjih trgovskih centrih? Če imate slučajno v spominu kako trgovino v Ljubljani in Celju z veliko izbiro, se priporočam za info.
V Ljubljani sem jih videla več na kupu v Bigbangu v Btcju. lp, Marija
Encijan ! Moj prvi kruhomat, ali lepše( kot je zadnjič ena napisala) in bolj slovensko kruhopek, je bil tudi Eltin.V bistvu sem bila z njim kar zadovoljna,se mi pa zdi, če me spomin ne vara, da sem kruh malo težje dobila iz posode (mogoče zaradi dveh gnetilk ). Oznake za programiranje so bile natisnjene površinsko in so se začele že kar kmalu raztapljat( sem imela občutek da zaradi vročine med pečenjem). In na koncu je začel med mesenjem tako moteče škripat ,da sem ga nesla na servis in ker je bil še v garanciji, so mi vrnili denar. Potem sem kupila Perfecta in sem bila v vseh pogledih bolj zadovoljna.Med drugim mi je bila bolj všeč posoda,ki je imela v primerjavi s prejšnjim lepo zaokrožene robove in je bil kruh veliko lepši na pogled.To se mi zdi kar precej pomenbno, ker škatlaste oblike kruh res ni lep. Kupila sem ga v akciji za 10 jurjev in mi že več kot leto in pol odlično služi. Tega ti res priporočam.Sicer jaz imam manjšega, za cca. 850 g, obstajajo pa tudi večji za (sem vidla pred nekaj meseci v Sparovem katalogu, je bil tudi v akciji) 1300g ( tu nekje, ne me za besedo držat). Seveda ni nujno da je ta tudi fajn, ti naj kdo napiše,ki ga ima.LP Aki
Zdaj sem videla v Sparovem katalogu Perfecta, ki sicer ni tak kot moj, ampak ne verjamem da se po kvaliteti bistveno razlikuje. Bi rekla, da je kvečjemu bolj izpopolnjen. Stane pa 9.980 sit. Aki
Imam vprašanje glede kruha spečenega v kruhomatu. Vedno mi lepo uspe - tako bel kot polnozrnat, vendar se že naslednji dan drobi. Obstaja kakšen trik? Uly
Mi imamo že drugi aparat za peko kruha prvi je bil Clatronic zdaj pa je United stapopolnoma enako vmes sem si sposodila od tašče ker se mi je prvi pokvaril in mi ni bil všeč ker je imel samo en mesilni klin jaz pa imam dva klina in tako boljše premeša testo.Takšno je moje mnenje drugače bi pa brez aparata za peko kruha bila težko pečem ga že tri leta in ne vem če smo ga kupili trikrat. LP mamazeljka
Uly, s solno-kvasno emulzijo se drobi manj. riba-ribica
No, pa bom probala s tem. Hvala. Uly
mene pa znima, če se da kupiti notraanjo posodo, ker sem to opraskala mislim pa da je moj aparat od united nalin
Vprašaj na pooblaščenem servisu. Aki
Zelo pomembno je, da ima dve gnetilki. Jaz imam znamke Perfect in odlično služi svojemu namenu. Tanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti