Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dragi moji
Z velikim ponosom vam sporočam,
da je izšla moja knjiga
Z A S P A N Č K I
ali
kako se ti ni treba bati teme.
Nekaj pesmic ste že lahko prebrali na tem forumu, nekaj pa je seveda novih. Knjiga je velikega formata s trdimi platnicami in jo je čudovito ilustrirala priznana slovenska ilustratorka Mojca Fo.
Knjigo lahko naročite preko Založbe Ekslibris http://www.ekslibris.si/#!__knjizne-novosti moč pa jo bo kupiti tudi v knjigarnah širom Slovenije.
Z veseljem pa vas vabim tudi na uradno spletno stran http://zaspancki.si/ kjer si lahko ogledate nekaj več podrobnosti o sami knjigi in še o čem.
Hkrati bi se zahvalila za vse informacije, ki ste mi jih nudili preko tega foruma, preko zasebne pošte ali preko vanja_tajnsek@yahoo.com in seveda za pohvale in vzpodbudne besede.
Še posebej pa se moram iz srca zahvaliti Jerneju, ki je dovolil, da tole veselo novico objavim na kulinariki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je pa res lepa novica...čestitke, Vanja![]()
![]()
![]()
JUHEEEJ, skačem do stropa in preko.
![]()
![]()
![]()
Čestitke tudi z moje strani!
sonciNajlepša hvala.
lp,
vanjatajnsekOlala, čestitam! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervusSuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mi je ravno prejšnjo sredo Bčanchy prišpovedovala, kaj se ti ima zgoditi. In - se ti je.
Čestitam, iz srca. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitke tudi od mene ![]()
![]()
![]()
.
In
za pogum in vztrajanje, čeprav v začetku vse skupaj ni izgledalo niti malo enostavno
.
Hvala. Ja, je bilo kar precej dela, ampak tudi tu je obveljalo tisto - Največji problem se je bilo odločit'.
LP,
vanjatajnsekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Domači prijatelj z orehi in čokolado